ζωδια Ζυγος Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

zygos-astronomia

 

Αγαπητοί Ζυγοί, περιμένετε το αναπάντεχο το Σεπτέμβριο του 2016. Αυτός μπορεί να είναι ένας κουραστικός και γεμάτος εκπλήξεις μήνας για εσάς. Πρόκειται να είστε πολύ απασχολημένοι, και τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν πάντα σύμφωνα με τα σχέδιά σας. Θα έχει εκτεταμένες και σχεδόν φρενήρεις επικοινωνίες με ανθρώπους, και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σαφώς κατανοητά, καθώς είναι δυνατόν να υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Η ρουτίνα δεν είναι συνώνυμο αυτού του Σεπτεμβρίου, κάθε άλλο θα έλεγα. Θα πρέπει να είστε εφευρετικοί και προσαρμόσιμοι στον τρόπο που χειρίζεστε τα γεγονότα. Πράγματα που έχουν να κάνουν με την εκτεταμένη οικογένειά σας ή τα αδέλφια σας, μπορεί επίσης να απαιτήσουν την προσοχή σας και θα προκύψουν στα ξαφνικά.

 

Εάν αγνοούσατε κάτι ελπίζοντας ότι θα φύγει από μόνο του, τώρα είναι η ώρα που θα πεταχτεί μπροστά σας – έτσι δράστε τώρα, για να αποφευχθούν οι δυσκολίες όταν θα συμβεί αυτό.
Εκδηλώσεις πολιτικές και οικονομικές, που θα είναι δυναμικές, μπορούν επίσης να έχουν άμεση επίδραση στη ζωή σας. Αν έχετε παιδιά, μπορούν πραγματικά να σας δοκιμάσουν αυτή τη στιγμή όσο αφορά τα θέματα της «ελευθερίας». Θα υπάρξουν πολλά προβλήματα λόγω του κενού της γενιάς σας, όπου θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο πολύ, που τα δικά σας πρότυπα, τα ήθη και οι αρχές σας, θα πρέπει να προσαρμοστούν.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Εκδηλώσεις τον Σεπτέμβριο του 2016 θα δοκιμάσουν τις σκέψεις σας: τόσο τη φαντασία σας, όσο και τις προκατασκευασμένες ιδέες σας για τον κόσμο. Η σκέψη σας θα πρέπει να προσαρμοστεί και γρήγορα.
Η ψυχική εξάντληση λόγω του στρες, είναι ένα θέμα τον Σεπτέμβριο του 2016. Έτσι σχεδιάστε για το μέλλον και εξοικονομείστε επιπλέον χρόνο για τον Σεπτέμβρη του 2016, ώστε να μην είστε πιεσμένοι και να μπορείτε να έχετε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα ψυχικό διάλειμμα.
Η κατανάλωση γρήγορου και πρόχειρου φαγητού θα είναι ένα πρόβλημα τον Σεπτέμβριο. Παρακολουθήσετε τη ζάχαρη και το λίπος που προσλαμβάνετε, καθώς αυτά προσθέτουν στα επίπεδα του στρες. Αποφύγετε τα φάρμακα και τα νόμιμα ή παράνομα σκευάσματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016

Ζυγοί, κρατήστε τα μάτια σας στα οικονομικά και τα πολιτικά γεγονότα, καθώς μπορούν να έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επιχείρηση ή την καριέρα σας. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες αν δράσετε γρήγορα.
Εάν εργάζεστε ως συνεργάτες, αιφνίδια γεγονότα που έχουν να κάνουν με τον συνεργάτη σας ή τους συνεργάτες, μπορεί να έχουν αντίκτυπο στον τρόπο που εργάζεστε και μπορεί να οδηγήσουν σε διαταραχή και να χρειαστεί να αναλάβετε νέες ευθύνες στη δουλειά σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Οι Ζυγοί δεν είναι συνήθως προσανατολισμένοι στην τεχνολογία, για την ακρίβεια είναι συχνά φοβικοί σε αυτό τον τομέα. Αλλά τον Σεπτέμβριο του 2016 θα πρέπει να ασχοληθείτε με τις τεχνολογικές καινοτομίες – δηλαδή τα νέα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, τις νέες συσκευές, τα νέα συστήματα, κλπ – καθώς μπορεί να υπάρχουν δυσλειτουργίες στο νέο λογισμικού που έχετε εγκαταστήσει στον ιστότοπό σας. Ίσως χρειαστεί να γίνετε ένας εμπειρογνώμονας είτε σας αρέσει είτε όχι, για να κρατήσετε τα πράγματα λειτουργικά.

Αν έχετε άδεια από την εργασία σας λόγω γέννας, μπορεί τώρα να βιάζεστε να επιστρέψετε πίσω στη δουλειά σας, ή πίσω σε μια δουλειά που κάνατε και αφήσατε στη μέση.
Αλλαγές στο χώρο εργασίας σας μπορεί να είναι ο καταλύτης που σας παρακινεί να αφήσετε μια δουλειά που δεν σας αρέσει, και να αναζητήσετε κάτι νέο και πιο εμπνευσμένο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις