ζωδια Ιανουαριος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zygos-kai-pathos

Ζυγοί, το ωροσκόπιο του Ιανουαρίου 2017 δείχνει ότι είστε σε μια εξαιρετικά επικοινωνιακή διάθεση την 1η και 2η. Κάτι που σας παίδευε, έχει ξαφνικά γίνει σαφές; Ή μήπως απλά έχετε την ακαταμάχητη επιθυμία να συνδεθείτε;

Όποια και αν είναι η απάντηση, ακολουθήστε αυτή την ορμή. Ανοιχτείτε. Πείτε τι σκέφτεστε. Μιλήστε για αυτά που έχετε στην καρδιά σας. Οι φίλοι σας και οι αγαπημένοι σας θα χαρούν να μάθουν ακριβώς τι είναι αυτό που σκέφτεστε. Και θα αισθανθούν καλά που επιλέξατε να το μοιραστείτε μαζί τους!

 

Οι προβλέψεις του Ιανουαρίου 2017 για τον Ζυγό, δείχνουν ότι από τις 8 και 9 μπορεί να μην δείτε τεράστια πρόοδο σε όποιον τομέα της ζωής σας ελπίζατε ότι θα προχωρήσει. Από την άλλη πλευρά, διασκεδάζετε πραγματικά. Και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό!
Ζυγοί, αφήστε το εξαιρετικά ενεργό μυαλό σας να κάνει αυτά που ξέρει, όταν πρόκειται για ένα δύσκολο πρόβλημα στις 15 και 16 Ιανουαρίου 2017. Θα το αντιμετωπίσετε! Εάν νιώθετε καταβεβλημένοι από την καθημερινότητα στις 21 και 22, κάντε ένα διάλειμμα! Ξεκουραστείτε και αναρρώστε.
Ακονίστε τις επιχειρήσεις σας στις 27. Δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αποσυμπιεστεί στις 30. Το χρειάζεται!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Οι καλές επικοινωνιακές δεξιότητες είναι ζωτικής σημασίας για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας, αλλά το ξέρατε ήδη αυτό. Αυτό που ίσως δεν ξέρατε, Ζυγοί, είναι ότι μπορείτε να αναπτύξετε αυτές της ζωτικής σημασίας δεξιότητες, σε ένα περιβάλλον που δεν σχετίζεται καθόλου με το εργασιακό (ας πούμε, στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς).

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ναι, μιλήστε πολύ την 1η και 2η. Και ιδού, μπορεί να ανακαλύψετε κάτι που θέλετε και χρειάζεστε από τη δουλειά σας, ενώ συνομιλείτε με κάποιον συνάδελφο. Ή ίσως η αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς θα ωθήσει μια σειρά σκέψεων, που μπορεί να οδηγήσει στο συμπέρασμα: «αχ χα! Τώρα ξέρω τι είναι αυτό που ήθελα πάντα!» Ό,τι κι αν είναι αυτό, ακούστε το καλά, και όταν γυρίσετε στο γραφείο μιλήστε γι’ αυτό. Θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας για πάντα!

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ζυγούς. δείχνουν ότι από τις 8 και 9 του μήνα ίσως να νιώθετε ότι είστε στάσιμοι. Επικοινωνήστε, Ζυγοί! Δεν μπορεί να σας βλάψει. Σκεφτείτε τα πράγματα με τον ενδελεχή τρόπο σας στις 15 και 16. Θα βρείτε τη λύση. Εάν νιώθετε εξαντλημένοι, πρέπει οπωσδήποτε να πάρετε λίγο περισσότερο ύπνο στις 21 και 22 Γενάρη. Η δουλειά είναι η δουλειά σας, οπότε ασχοληθείτε στις 27. Σας αξίζει οπωσδήποτε λίγη ξεκούραση στις 30. Πάρτε τη, Ζυγοί!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11