ζωδια Ιανουαριος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-ixtheis

Εσείς. Μια μορφή εξουσίας. Δύο απόψεις, δύο οπτικές. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν πρόβλημα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι, ειδικά όχι την 1η και 2η Ιανουαρίου 2017, όταν η δουλειά δεν είναι το κύριο πράγμα που έχετε στο μυαλό σας.

Όχι, απολαύστε αυτή τη στιγμή με φίλους και οικογένεια και φροντίστε να απολαύσετε την ιδιαίτερα εξαιρετική καλή τύχη που έρχεται στο δρόμο σας αυτό το μήνα. Μπορείτε να περιμένετε να λύσετε αυτή τη διαφορά με τους ανωτέρους σας μέχρι τη μέση της βδομάδας. Ίσως να έχετε μια λάμψη ευφυΐας στο μεταξύ, που θα διευθετήσει αυτή τη διαφορά απόψεων υπέρ σας, μια για πάντα!

 

Το Ωροσκόπιο για τον Ιανουάριο του 2017 για του Ιχθύες, δείχνει ότι η τύχη φωτίζει τη ζωή σας στις 8 και 9. Προσθέστε μια στάλα ρομαντισμού και έχετε τη συνταγή για μια-δυο καταπληκτικές μέρες!
Ψαράκια, ακόμα περισσότερος ρομαντισμός σας κρατά κατειλημμένους στις 13 και 14. Ποιος διαμαρτύρεται; Όχι εσείς, σίγουρα! Από τις 19 και 20 έχει έρθει και πάλι αυτή η στιγμή: Ιχθύες, πρέπει να τσεκάρετε τη ρουτίνα της υγείας σας και να δείτε αν κάνετε πραγματικά όσα μπορείτε να κάνετε για να παραμείνετε σε φόρμα.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Βρείτε ένα μονοπάτι και επιμείνετε σε αυτό στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2017. Δουλεύετε σε ομάδα στις 30; Σκεφτείτε πρώτα αν είναι πραγματικά το σωστό μέρος για εσάς, πριν αρχίσετε να προσπαθείτε να διορθώσετε τα προβλήματα της κατάστασης.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Το ωροσκόπιό σας για τον Ιανουάριο του 2017 προβλέπει ότι θα μπορούσατε να ξεκινήσετε το χρόνο νιώθοντας ότι είστε λίγο εκνευρισμένοι κάτω από το καθεστώς του νέου σας αφεντικού. Αντί να ανησυχείτε μέχρι θανάτου, χαλαρώστε και απολαύστε το χρόνο που έχετε μακριά από τη δουλειά την 1η και 2η. Εξάλλου το να φέρετε τη δουλειά στο σπίτι, είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εξαντλήσετε τον εαυτό σας άσκοπα. Και αυτό σίγουρα δεν θα βοηθήσει με αυτό το αίσθημα εκνευρισμού!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768
Μερικές πραγματικά καλές ειδήσεις σας φτιάχνουν τη διάθεση και γυρνάτε πραγματικά πίσω σε λειτουργία δουλειάς στις 8 και 9. Αισθάνεστε καλά, έτσι δεν είναι, Ιχθύες; Η προσωπική σας ζωή (και όλα αυτά τα λουλούδια και οι σοκολάτες) μπορεί να υπερισχύσουν της επαγγελματικής σας ζωής στις 13 και 14. Και αυτό είναι απόλυτα και εκατό τοις εκατό εντάξει.

Νιώθετε πεσμένοι, Ιχθύες; Τότε πηγαίνετε στο γυμναστήριο στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2017. Κάντε το αίμα σας να ρέει και αυτό θα βοηθήσει τον εγκέφαλό σας να λειτουργήσει πολύ καλύτερα.
Μην φλυαρείτε στις 24 και 25. Αν ξέρετε πού πρέπει να πάει αυτό το έργο, τότε μην κάνετε πως σκέφτεστε να συμβιβαστείτε. Μια ομαδική κατάσταση προσφέρει δυνατότητες και παγίδες στις 30. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να καταλάβετε τι παίζεται, πριν δεσμευτείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera