ζωδια Ιανουαριος λέων μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

Η καλή σας διάθεση είναι μεταδοτική 1 και 2 Ιανουαρίου του 2016. Όταν στο πρόσωπο σας υπάρχει ένα τεράστιο χαμόγελο σαν το δικό σας, είναι αδύνατον στον οποιοδήποτε να βρίσκετε δίπλα σας και να μην νιώθει μέσα του την χαρά που του ή της μεταδίδεται αυτομάτως.

Οι ημέρες τώρα πέντε, έξι και επτά του μήνα είναι ιδανικές για αγορά ηλεκτρονικών ειδών, αρκεί βέβαια να κάνετε μία σχετική έρευνα αγοράς και να βρείτε τα αγαθά που θέλετε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

 

Όλοι θα θέλουν να σας πουν την άποψη τους περί των αγορών αυτών όμως οι γνώμες που έχουν πραγματική αξία είναι αυτές που θα λάβετε από τα άτομα που σέβεστε και αγαπάτε περισσότερο στην ζωή σας τελικά. 13 και 14 του μήνα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η μεγάλη σας αυτοπεποίθηση να θεωρηθεί αλαζονεία από κάποια άτομα.

zodia-taro-45

Το ζήτημα είναι σας ενδιαφέρει όμως η γνώμη των ατόμων αυτών στην πραγματικότητα; Όταν υποστηρίζετε τα πράγματα σας ή τις αποφάσεις , πάντα υπάρχουν άτομα που επειδή σας ζηλεύουν προσπαθούν να βγάλουν την αντίδραση σας αυτή ως ένδειξη αλαζονείας του χαρακτήρα σας. Και ας μην είναι αυτό τελικά αλήθεια.

zwdia-3-zodia

 

Αφού όμως ξέρετε πως λειτουργεί όλο αυτό, χαρείτε το γεγονός ότι προκαλέσατε την αντίδραση τους ακόμη μια φορά διότι αυτό σημαίνει ότι πραγματικά αποκτήσατε ή υλοποιήσατε κάτι που αξίζει.

17 και 18 του μήνα, στην ατμόσφαιρα του κόσμου γενικότερα θα επικρατεί μία έντονη αίσθηση αμφιβολίας με το ένστικτο σας να λέει ότι σίγουρα υπάρχουν άτομα που προσπαθούν να σας παρασύρουν και να σας πουν ψέματα, βέβαια τα μέλη της οικογενείας σας καθώς και οι πάρα πολύ καλοί φίλοι σας δεν έχουν απολύτως τίποτα να κρύψουν από εσάς , όμως παραμείνετε επιφυλακτικοί με όλους τους υπολοίπους γύρω σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zwdia

 

2016 ζωδια σε μια ματιά

2016 ωροσκοπιο Χειμωνας – γιορτες

Σίγουρα τώρα 24 με 25 του Γενάρη η δόξα και η φήμη θα φωνάζουν το όνομα σας, κάτι που άξια θα έχετε κατακτήσει ακόμα μια φορά, οπότε καλύτερα να έχετε προετοιμάσει και δοκιμάσει την υπογραφή σας για τα αυτόγραφα… των ημερών αυτών από νωρίτερα.

Δώστε στην νέα σας υπογραφή λοιπόν μία αιθέρια νότα, αλλά φροντίστε να είναι αρκετά μικρή ώστε να μην αφήσετε το πλήθος των οπαδών σας να περιμένουν πολύ ώρα στην ουρά για τα αυτόγραφα.

zwdia-zodia-tarw