ζωδια Ιανουαριος λεων μηνιαιες προβλεψεις

Βασιζόσασταν σε κάτι άλλο από άπειρο ρομαντισμό για την 1η του μήνα; Προετοιμαζόσασταν για όλες τις περιπτώσεις, με εξαίρεση την αγάπη την 2η; Λοιπόν, αυτό απλά πρόκειται να δείξει ότι ακόμα και εσείς, Λέοντες, μπορείτε να βρεθείτε προ εκπλήξεως.

Αγαπητοί Λέοντες, θα κοιτάτε προς τον Ιανουάριο του 2017 με μια νέα ώθηση για τη ζωή – και πιο συγκεκριμένα, για τον έρωτα. Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο; Όχι πολλά, οπότε φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ρομαντικές στιγμές στο έπακρο.

 

Οι προβλέψεις για το ζώδιό σας για τον Ιανουάριο του 2017, δείχνουν ότι εσείς και ένας συνάδελφός στη δουλειά θα μπορούσατε να έχετε μια πολύ έντονη διαφορά απόψεων στις 5 και 6. Πώς θα το επιλύσετε αυτό; Η απάντηση μπορεί να μην είναι απολύτως σαφής, πριν δώσετε στο πρόβλημα την πλήρη και αμέριστη προσοχή σας.
Λέοντες, γιατί να μην ξεκινήσετε κλακέτες στις 10 Ιανουαρίου του 2017; Και μάθηση γαλλικής κουζίνας την 11η; Και μια νέα γλώσσα την 12η Ιανουαρίου; Το να μάθετε κάτι νέο, θα εμπλουτίσει πραγματικά τη ζωή σας αυτό το μήνα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Έχετε μια ισχυρή ενστικτώδη αίσθηση για το πού πρέπει να πάτε έπειτα στις 17 και 18 Ιανουαρίου 2017. Αφήστε αυτή τη διαίσθηση να σας καθοδηγήσει, μέσα από μερικές συναρπαστικές εξελίξεις που προκύπτουν στις 19 και 20.
Λέοντες, χαλαρώστε και αφήστε τη ρομαντική πλευρά σας να αναλάβει στις 24 και 25 Ιανουαρίου. Τελειώστε το μήνα σας στις 30 με ολόψυχη, ανανεωμένη δέσμευση στην άσκησή σας.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Λοιπόν, Λέοντες, σίγουρα φαίνεται ότι έχετε τον έρωτα και όχι τη δουλειά στο μυαλό σας την 1η Ιανουαρίου. Οπότε αν σκεφτόσασταν ότι επρόκειτο να περάσετε την πρώτη ημέρα του νέου έτους κάνοντας σχέδια για μια εξαγορά, ίσως χρειαστεί να τα κάνετε μια άλλη μέρα.
Αλλά και πάλι, ποιος δεν θα προτιμούσε να πάει για σκι με το ταίρι του από το να σχεδιάσει μια εξαγορά; Θεωρείστε τον εαυτό σας τυχερό! Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για δουλειά το υπόλοιπο του έτους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για την ακρίβεια οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Λέοντες για τον Ιανουάριο του 2017, δείχνουν ότι από τις 5 και 6 του μήνα θα χωθείτε βαθιά στη δουλειά σας και ένας συνάδελφός σας μπορεί να κατακρίνει τις επιλογές που κάνατε.
Επεκταθείτε λίγο στις 10, 11 και 12 Γενάρη 2017. Μάθετε κάτι καινούργιο ή κάντε κάτι διαφορετικό ή δηλώστε άρρωστοι στη δουλειά και συναντήστε το γλυκό σας ταίρι για μια απογευματινή παράσταση. Μόνο για μια φορά. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να χαλαρώσετε, γεγονός που θα σας το κάνει ευκολότερο να έχετε καταπληκτικές ιδέες!

Λέοντες, τον Ιανουάριο το ωροσκόπιό σας δείχνει ότι έχετε καλή αίσθηση για το ποια πρέπει να είναι τα επόμενά σας βήματα στις 17 και 18. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.
Μια μεγάλη επιτυχία επιβεβαιώνει αυτό που ήδη ξέρατε, στις 19 και 20. Ο έρωτας σας περιμένει στις 24 και 25. Γίνετε ρομαντικοί. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο πριν τη δουλειά στις 30.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768