ζωδια Ιανουαριος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Αγαπητοί Παρθένοι, ίσως να θέλετε να θέσετε το ρυθμό την 1η Ιανουαρίου, αλλά οι υπναράδες φίλοι σας μπορεί να επιβραδύνουν τα πράγματα. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να ακολουθήσετε τη ροή. Εξάλλου δεν υπάρχουν πολλά που να μπορείτε να κάνετε (εκτός από δυνατό καφέ!), για να τους κάνετε να κινηθούν πιο γρήγορα.

Το ωροσκόπιο για τους Παρθένους του Ιανουαρίου 2017 προβλέπει ότι από την 5η, 6η και 7η, μπορεί να σας περιμένουν μεγάλες αλλαγές. Ουάου! Μπορεί να πηγαίνετε σε μια νέα δουλειά (ή μια νέα χώρα) σύντομα; Ακόμη και αν οι μεγάλες αλλαγές είναι σε μικρότερη κλίμακα (νέο κούρεμα, νέος συνάδελφος), θα έχουν σημαντικές παράπλευρες επιδράσεις έπειτα.

 

Παρθένοι, αν μπορείτε να ταξιδέψετε (ακόμη και μέχρι τη διπλανή σας πόλη) στις 13 και 14 Ιανουαρίου 2017. Η ευελιξία είναι το κλειδί για τόσα πολλά στη ζωή, οπότε κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και σκύψτε, τεντωθείτε και κουνηθείτε όταν το ένστικτό σας μπορεί να σας λέει να μείνετε άκαμπτοι στις 19 και 20. Αν νομίζετε ότι μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια, κάντε ένα μάθημα γιόγκα.
Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τους Παρθένους δείχνει επίσης ότι εσείς και το ταίρι σας κάνετε κάποια μεγάλα βήματα στο θέμα της κατανόησης στις 24 και 25 Ιανουαρίου 2017. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να ακούτε ο ένας τον άλλο χωρίς κριτική, υπάρχει; Ένα κόκκινο τριαντάφυλλο είναι αρκετά ρομαντικό. Από ποιον ήρθε στις 30;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Το ωροσκόπιό σας για τον Ιανουάριο του 2017 προβλέπει ότι μπορεί να ανυπομονείτε να στρωθείτε στη δουλειά την 1η, αλλά οι πιθανότητες δείχνουν ότι οι υπάλληλοί σας δεν πρόκειται να μοιραστούν τον ενθουσιασμό σας. Χαλαρώστε, εξάλλου θέλετε να ξεκινήσετε σωστά τον καινούριο χρόνο σας!

Από την 5η, 6η και 7η, κάποιες σημαντικές εξελίξεις πρόκειται να συμβούν στη δουλειά. Μετακινήστε, Παρθένοι; Προχωράτε παρακάτω; Επεκτείνεστε; Οι αλλαγές, ακόμη και όταν είναι απόλυτα θετικές και συναρπαστικές, μπορεί να είναι λίγο δύσκολες στη χώνεψή τους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια
Πώς θα το χειριστείτε αυτό, Παρθένοι; Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να μείνετε σταθεροί. Πηγαίνετε για μια βόλτα με το αυτοκίνητο κάπου που δεν έχετε πάει ποτέ πριν την 13η και 14η Ιανουαρίου 2017. Θα σας κάνει πραγματικά καλό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας!

Παρθένοι, μην είστε επικριτικοί με τους συναδέλφους σας, αν μπορείτε να εκφράσετε την ειλικρινή σας γνώμη κάντε το με κάποιον άλλο, μη επικριτικό τρόπο στις 19 και 20 Ιανουαρίου.
Μια προσωπική σχέση σας υπενθυμίζει ότι υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από την εργασία, την εργασία και την εργασία στις 24 και 25. Ο έρωτας σας θυμίζει το ίδιο πράγμα στις 30. Ακούστε αυτές τις υπενθυμίσεις – είναι σημαντικές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις