ζωδια Ιανουαριος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

scorpio-sign1

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2017, σας λένε να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας την 1η. Εάν έχετε ένα προαίσθημα ότι ξέρετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε φέτος, θα πρέπει να αποφασίσετε εδώ και τώρα να βγείτε εκεί έξω και να το πάρετε.

Ναι, αυτός είναι ένας μήνας που πρέπει να ακούσετε τον εαυτό σας, να εμπιστευτείτε αυτά που ξέρετε και να αφήσετε τις βαθύτερες παρορμήσεις σας να σας καθοδηγήσουν.

 

Αν αυτό σημαίνει να ξαναδιακοσμήσετε (κυριολεκτικά, πνευματικά ή συναισθηματικά) την 5η, 6η και 7η Ιανουαρίου του 2017, τότε κάντε το. Πετάξτε έξω αυτά τα παλιά πράγματα που απλά συγχύζουν τα πάντα. Κάντε χώρο. Δημιουργήστε ένα φιλόξενο και ήσυχο περιβάλλον.
Σκορπιοί, το ωροσκόπιο του Ιανουαρίου για το 2017 επισημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με ορισμένα θέματα σχέσεων κατά μέτωπο στις 13 και 14. Μην τα αποφεύγετε πλέον. Ξέρετε τι χρειάζεστε – και πρέπει να το πάρετε ή να προχωρήσετε παρακάτω.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Η αστρολογία για το Γενάρη του 2017 για τον Σκορπιό, δείχνει επίσης ότι μια μορφή εξουσίας στην εργασία σας απαιτεί κάποια σοβαρή «διαχείριση» στις 19 και 20. Οπότε βρείτε τον τρόπο να τους κάνετε να θέλουν αυτό που θέλετε εσείς. Μέχρι τις 24 και 25, η υπομονή σας θα έχει γίνει λεπτή σαν φύλο. Αλλά παραμείνετε ψύχραιμοι! Όλα αυτά θα εξελιχθούν καλά στο τέλος. Εσείς και ένας επιχειρηματικός συνεργάτης, δουλεύετε πραγματικά καλά μαζί στις 30. Γιατί να μην βρεθείτε μετά τη δουλειά, για να κάνετε μια πρόποση στους εαυτούς σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Το στομάχι σας. Ναι, είναι μέρος της ανατομίας σας, αγαπητοί Σκορπιοί. Αλλά μπορεί επίσης να σας πει τι πρέπει να κάνετε και πού θέλετε να πάτε, όταν πρόκειται για την καριέρα σας την 1η. Έτσι, εάν είχατε αμφιβολίες ως προς το αν θα πρέπει να σταματήσετε ή να παραμείνετε, να μετακινηθείτε προς τα πάνω ή να προχωρήσετε παρακάτω, θα μπορούσατε κάλλιστα να πάρετε ένα μήνυμα από το στομάχι σας. Και ό,τι κι αν σας πει, ισχύει – ακόμη και αν το μυαλό σας προσπαθεί να σας πείσει για το αντίθετο. Γιατί; Επειδή το στομάχι σας ξέρει καλύτερα. Είναι τόσο απλό.

zwdia shmera
Το ωροσκόπιο του Ιανουαρίου 2017 για τους Σκορπιούς προβλέπει ότι θα πρέπει να αρχίσετε να κάνετε τα βήματα που σας είπε το στομάχι σας να κάνετε την 5η, 6η και 7η του μήνα. Μπορεί να ευχόσασταν να μπορούσατε να αποφύγετε μια αντιπαράθεση στις 13 και 14, αλλά θα πρέπει να είστε άμεσοι και ευθείς τώρα.

Σκορπιοί, ένας ανώτερος μπορεί να προσπαθήσει να σας εκφοβίσει στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2017. Μην τον αφήσετε. Πρέπει πραγματικά να κάνετε λίγο πίσω στη δουλειά σας, και να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας και τη συναισθηματική σας ευεξία από τις 24 και 25. Ένας φανταστικός επιχειρηματικός συνέταιρος εμφανίζεται από το πουθενά στις 30. Ποτέ δεν ξέρατε ότι η συνεργασία μπορεί να γίνει τόσο γόνιμη! Αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή για κάτι καταπληκτικό.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75