ζωδια Ιανουαριος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-tayros-erwtika-xaraktiristika

Το ωροσκόπιο του Ιανουαρίου 2017 για το ζώδιο του Ταύρου δείχνει ότι υπάρχουν μέρες που μάλλον θα έπρεπε να βάλετε όλες σας τις μάρκες στον τυχερό σας αριθμό και να αφήσετε την τύχη να κάνει τη δουλειά της. Αλλά αυτές οι μέρες είναι λίγες και απέχουν μεταξύ τους, γι’ αυτό το υπόλοιπο του χρόνου θα πρέπει να πάτε με μια οικονομικά υπεύθυνη πρακτική.

Το ωροσκόπιό σας για το 2017 Ταύρους σας ρωτά: πώς είναι τα οικονομικά σας; Αγωνιάτε για το μέλλον σας ή για την οικονομία; Όλοι ξέρουμε ότι η ανησυχία δεν είναι καθόλου παραγωγική, οπότε βασιστείτε περισσότερο στο ένστικτό σας ή στην πολύ πρακτική σας διαίσθηση και θα κοιμηθείτε καλύτερα.

 

Η 1η και 2 Ιανουαρίου είναι οι πρώτες ημέρες του νέου έτους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικές: αυτά που θα κάνετε εκείνες τις δύο ημέρες, θέτουν τον τόνο για ολόκληρο το επόμενο έτος. Οπότε να είστε οικονομικά υπεύθυνοι. Θα παρατηρήσετε ότι μια τεράστια μείωση στα επίπεδα του άγχους σας θα συνοδεύει την αύξηση του κομποδέματος στο λογαριασμό σας.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από τις 5, 6 και 7 Ιανουαρίου του 2017, το αφεντικό σας ή ένας συνάδελφος – ίσως ακόμη και ένας εκπαιδευόμενος σας! – σας συναγωνίζεται για την εξουσία και το πρεστίζ. Πείτε τους να κάνουν πίσω, ευγενικά. Αν αυτό δεν δουλέψει, αφήστε το ευγενικά.
Ταύροι, είστε σε εξαιρετική φόρμα στις 13 και 14 του μήνα. Φαίνεστε καλά, λατρεύετε τα καλά νέα που παίρνετε και είστε μαγνήτης για την αγάπη.

Μην εμπλακείτε σε τσακωμούς για την εξουσία που δεν σας αφορούν, στις 19 και 20 Ιανουαρίου 2017. Αλήθεια, ποιο είναι το νόημα να το κάνετε; Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ανεξάρτητα με το πόσο πολύ δεν έχετε διάθεση στις 25 του μήνα. Θα νιώσετε καταπληκτικά μετά.
Ταύροι, το ωροσκόπιο σας σάς συμβουλεύει να ακούσετε έναν γκουρού στο μάνατζμεντ στις 30 του μήνα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Οι προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2017 για την καριέρα σας, δείχνουν ότι όταν πρόκειται για τους οικονομικούς σας πόρους, πραγματικά δεν θέλετε να τζογάρετε.
Έτσι την 1η και 2 Ιανουαρίου, αντί να στείλετε e-mail στο αφεντικό σας ανακοινώνοντας ότι έχετε φύγει ήδη, ίσως είναι καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο ήσυχα για να σκεφτείτε: για ποιους λόγους είστε δυσαρεστημένοι και με τι είστε ευχαριστημένοι όταν πρόκειται για τη δουλειά σας; Σας αρέσουν οι ώρες αλλά σιχαίνεστε τα καθήκοντά σας; Συμπαθείτε τους συναδέλφους σας αλλά δεν αντέχετε το αφεντικό σας; Σας αρέσει η εργασία σας αλλά θέλετε να τραβήξετε τα μαλλιά σας λόγω της μετακίνησης;

zwdia shmera
Ταύροι, να είστε ειλικρινείς και θα μπορέσετε να κάνετε κάποιες σημαντικές ανακαλύψεις τον Ιανουάριο του 2017. Αυτές οι γνώσεις που θα αποκτήσετε, θα μπορούσαν με τη σειρά τους να κάνουν τα πάντα να μοιάζουν πολύ πιο εύκολα γύρω στις 5, 6 και 7 του μήνα. Αλλά θα πρέπει να προσέξετε για μια συνομωσία μέσα στη δουλειά σας!

Το γραφείο σας είναι άψογο και απόλυτα οργανωμένο και εσείς είστε ντυμένοι και έτοιμοι να πάτε ψηλά στις 13 και 14 Ιανουαρίου του 2017. Μην εκπλαγείτε αν πάρετε αύξηση!
Η δύναμη οδηγεί σε προστριβές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να μπείτε στη μέση στις 19 και 20 του μήνα.
Φάτε σωστά στις 25, και αναζητήστε μια νέα ικανότητά σας γύρω στις 30 Ιανουαρίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65