ζωδια Ιανουαριος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ιανουάριο του 2017 για τους Τοξότες προβλέπουν ότι αυτό το μήνα – και αυτό το έτος – ξεκινά αστρικά για εσάς.

Ξεκινώντας την 1η και 2 του μήνα, περιβάλλεστε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Νιώθετε ελεύθεροι να εξερευνήσετε, αλλά και σίγουροι ότι έχετε πάρει το σωστό δρόμο μέχρι τώρα. Είστε ευχαριστημένοι με τις επιλογές που έχετε κάνει και είστε ενθουσιασμένοι για τα επόμενά σας σχέδια. Γιορτάστε! Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή.

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Ιανουαρίου 2017 για τους Τοξότες, προβλέπει επίσης ότι από τις 7 του μήνα η επικοινωνία είναι το όνομα του παιχνιδιού, και αυτό είναι ένα παιχνίδι που παίζετε για να κερδίσετε! Και θα κερδίσετε στις 11 και 12, όταν περνάτε τόσο υπέροχες στιγμές που θα πρέπει να τσιμπήσετε τον εαυτό σας για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι όλα όνειρο. Αναπνεύστε τον φρέσκο, καθαρό αέρα σε μια μεγάλη υπαίθρια εξόρμηση και αν αυτό καταλήξει σε παιχνίδι, η ομάδα σας πρόκειται να βγει στην κορυφή.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότες, δώστε στη φιλοσοφία της ζωής σας κάποια σοβαρή σκέψη στις 17 και 18. Θα πρέπει να τα λύσετε όλα αυτά! Μέχρι τις 23, 24 και 25, σας ενδιαφέρει ο τομέας της δικαιοσύνης. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή πλευρά οποιασδήποτε διαφοράς! Μετρήστε τα ψιλά σας στις 30. Και αφήστε τους μεγαλύτερους λογαριασμούς σας για τις βροχερές ημέρες.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο 2017

Το Ωροσκόπιό σας για τον Ιανουάριο του 2017 δείχνει ότι αυτός ο μήνας (και ο χρόνος) είναι μια καταπληκτική στιγμή για να εκμεταλλευτείτε την έμφυτη ικανότητά σας, να κάνετε αυτό που θέλετε να συμβεί πραγματικότητα. Έτσι ξεκινήστε τα πράγματα από την 1η και 2η με μια καλή κουβέντα με κάποιους φίλους, για το τι πιστεύετε ότι θέλετε από την καριέρα σας. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να τους φωνάξετε, για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε το σχέδιο του παιχνιδιού σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης, μπορείτε εύκολα να βάλετε αυτά που θέλετε σε λέξεις την 7η. Και αυτό θα βοηθήσει το αφεντικό σας να καταλάβει τι ακριβώς θα μπορέσετε (και τι όχι!) να κάνετε στο μέλλον γι’ αυτούς. Σας αρέσει αυτό το συναίσθημα προόδου στη δουλειά σας στις 11 και 12, όταν κάνετε μεγάλα άλματα και βλέπετε πολλά πράγματα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τι σημαίνει πραγματικά η δουλειά σας για εσάς στις 17 και 18. Μόλις καταλάβετε, θα είναι πολύ πιο εύκολο να διοχετεύσετε την ενέργειά σας κατάλληλα. Βεβαιωθείτε ότι παίρνετε αυτό που σας οφείλεται στις 23, 24 και 25 Ιανουαρίου. Σχεδιάστε τα οικονομικά σας από τις 30, Τοξότες. Εξάλλου δεν σας χρειάζεται το προστιθέμενο άγχος των εκκρεμών λογαριασμών.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera