ζωδια Ιανουαριος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Νέοι φίλοι, νέες συνδέσεις – η 1η και η 2η Ιανουαρίου είναι ημέρες εξερεύνησης και ανακάλυψης για εσάς. Το ωροσκόπιο του Ιανουαρίου 2017 για τους Υδροχόους δείχνει ότι θα συναντήσετε πολλά ενδιαφέροντα άτομα και θα δείτε μια σειρά από νέες δυνατότητες να ανοίγονται στον ορίζοντα.

Αισθάνεστε αρκετά καλά για όλα αυτά επίσης. Όπως και θα έπρεπε: είναι ξεχωριστό το να συναντάτε τόσους πολλούς ομοϊδεάτες ανθρώπους ταυτόχρονα και θα επηρεάσει θετικά τη ζωή σας όλο το χρόνο.

 

Υδροχόοι, η αστρολογία του Ιανουαρίου δείχνει ότι σας περιμένει κάποιος πραγματικός ενθουσιασμός τις υπέροχες 5η, 6η και 7η του Γενάρη 2017. Αγάπη, επαγγελματική επιτυχία, τυχερές συμπτώσεις – όλα αυτά και πολλά ακόμα είναι γραφτό να συμβούν.
Υδροχόοι, το Γενάρη του 2017 φροντίστε να πάτε στο γυμναστήριο επίσης. Ένα υγιές, χαλαρό και καλά λειτουργικό σώμα θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε όλο το μεγαλείο που η ζωή έχει να προσφέρει αυτή τη στιγμή. Μιλήστε με έναν ηλικιωμένο συγγενή σας και ζητήστε του να σας πει ιστορίες για το πώς ήταν τα πράγματα παλιά στις 13 ή τις 14.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66
Μην αποπροσανατολιστείτε υπερβολικά όταν είστε στη δουλειά σας στις 19 και 20, Υδροχόοι. Εξάλλου, η συγκέντρωση είναι η μισή μάχη. Ένα προσωπικό θέμα θα μπορούσε να σηκώσει το όχι και τόσο όμορφο κεφάλι του στη δουλειά σας στις 25. Μην το αφήσετε να παρέμβει. Πιέστε τον εαυτό σας να τελειώσει τα πάντα και να πάει στο γυμναστήριο στις 30 Ιανουαρίου. Απλά κάντε το, Υδροχόοι!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιανουαρίου 2017

Ο πειραματισμός όπως και οι νέες προσεγγίσεις και ιδέες, τυγχάνει να είναι το θέμα του Ιανουαρίου. Η διερεύνηση συχνά οδηγεί στην ανακάλυψη του τι ΔΕΝ είναι κάτι. Ανακαλύψτε το αυτό και είστε ένα βήμα πιο κοντά στην ανακάλυψη του τι είναι. Μια πόρτα ανοίγει για να περάσετε μπροστά στις 3, αν και μπορεί αυτό να σας δώσει περισσότερες ευθύνες.

Υδροχόοι, περιμένετε ενθουσιώδη συνεργασία μεταξύ της 8ης Ιανουαρίου και της 10ης. Μπορείτε να πετύχετε πολλά, Υδροχόοι. Η 14 και 15 είναι τυχερές ημέρες. Τσεκάρετε τις αγγελίες και στείλτε βιογραφικά εάν ψάχνετε εργασία. Δημιουργήστε τη δική σας τύχη και θέστε τον εαυτό σας στη σωστή θέση, έτσι ώστε ο χρόνος να είναι με το μέρος σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11
Στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2017 δεν υπάρχει αυτό που λέμε «τέλειο», αν η τελειομανία σας κρατά πίσω. Μερικές φορές είναι απλά μια δικαιολογία για να αναβάλετε να κάνετε κάποια πράγματα. Συνεχίστε να προχωράτε μπροστά, Υδροχόοι. Σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο. Χρησιμοποιείστε το δημιουργικό μυαλό σας και ακονίστε την ικανότητά σας να αυτοσχεδιάζετε.
Από τις 29 έως το τέλος του μήνα, οι γνωριμίες βοηθούν τα πράγματα που θέλετε να συμβούν, να συμβούν. Μια μικρή υπόδειξη: πώς μπορούν να σας βοηθήσουν αν δεν τους πείτε τι χρειάζεστε, Υδροχόοι; Παρά το γεγονός ότι τα πράγματα είναι σε κίνηση, προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις τον επόμενο μήνα. Συμβαίνουν για τους σωστούς λόγους.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65