ζωδια Ιουλιος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Αιγόκεροι, αν δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την αίσθηση ότι απλά θα θέλατε να είστε κάπου αλλού την 1η, ίσως να πρέπει να φύγετε νωρίς από τη δουλειά και να πάτε στην παραλία. Μην κάνετε τίποτα που θα έθετε τη δουλειά σας σε κίνδυνο, αλλά πάρτε όποια ευελιξία μπορείτε και δοκιμάστε το καλύτερο για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τους Αιγόκερους τον Ιούλιο του 2017, προβλέπει ότι είστε μια μηχανή εύρεσης γεγονότων στις 5 και 6 και θα εντυπωσιάσετε τους πάντες γύρω σας – καθώς και όλους τους παλιούς φίλους σας από το σχολείο που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και έρχεστε σε επαφή! Όμορφα!

 

Η ιδέα σας μπορεί να είναι μπροστά από την εποχή της, αλλά δεν είναι λόγος αυτός να μην προσπαθήσετε να την ακολουθήσετε στις 11 και 12. Θα μπορούσατε να δείτε μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα, τουλάχιστον από την άποψη της θετικής ανατροφοδότησης από την ολοκαίνουργια ιδέα της κοινωνικής δικτύωσής σας από τις 13 και 14.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Και μπορείτε επίσης να επανασυνδεθείτε με μια παλιά φλόγα. Μην εκπλαγείτε εάν αποδειχθεί ότι τα κάρβουνα δεν έσβησαν ποτέ πραγματικά! Γράψτε τα όλα στις 19. Εκμεταλλευτείτε εκείνη τη δημιουργικότητα στις 23, και μέχρι τις 28 εσείς και ένας συνεργάτης θα δημιουργήσετε παράλληλα. Πάρτε το χαλαρά στις 31.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Αιγόκεροι, εάν βρεθείτε να ονειροπολείτε μέχρι το σημείο της απόλυτης μη παραγωγικότητας την 1η, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για καφέ. Πάρτε λίγο φρέσκο αέρα και ήλιο, για να δείτε αν αυτό σας βοηθήσει να αναζωογονηθείτε λίγο. Και αν υποπτεύεστε ότι αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο πρόβλημα και ότι η έλλειψη συγκέντρωσής σας έχει να κάνει με την έλλειψη ενδιαφέροντος για τη δουλειά σας, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε αλλαγές. Αλλά το ξέρατε ήδη αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου για τους Αιγόκερους, προβλέπουν ότι η έρευνά σας πραγματικά αποδίδει στις 5 και 6. Η μοναδική σας οπτική στα πράγματα σας δίνει τη δυνατότητα να βρείτε ιδέες που κανένας άλλος δεν μπορεί. Επενδύστε σε μία ή περισσότερες από αυτές, στις 11 και 12. Θα μπορούσατε να δείτε πρόοδο από τις 13 και 14! Και αυτή η πρόοδος θα μπορούσε να αποδειχθεί πραγματικά, πραγματικά ικανοποιητική. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μπορείτε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας! Κρατήστε λεπτομερείς σημειώσεις για την πρόοδό σας στις 19. Έχετε μια άλλη μεγάλη ιδέα στις 23. Μέχρι τις 28, μπορεί να θέλετε να συνεργαστείτε με κάποιον επαγγελματικά! Δώστε στον εαυτό σας μία ώρα στον ήλιο στις 31.