ζωδια Ιουλιος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

didymoi-synastria

Λοιπόν, Δίδυμοι, όλοι θα προτιμούσαν να χρεώνουν σε κάποιον άλλο το χαριτωμένο νέο σαλόνι τους, να το περιμένουν να παραδοθεί σπίτι τους έτοιμο και να μην το σκεφτούν μέχρι να καθίσουν πάνω του, ωραίο και φρέσκο και κίτρινο με πορτοκαλί ρίγες μέσα στο διαμέρισμα. Αλλά την 1η του μήνα, πραγματικά πρέπει να προσέξετε.

Ελέγξτε, και στη συνέχεια ελέγξτε ξανά – και έπειτα ακόμα μια φορά – τα ταμειακά σας αποθέματα προτού ξοδέψετε. Εάν δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, μην το αγοράσετε. Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017, προβλέπει ότι από τις 5 και 6 θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε, που θα έχετε ξεχάσει εντελώς εκείνον τον κίτρινο με πορτοκαλί ρίγες καναπέ.

 

Μια σχέση που σημαίνει πολλά για εσάς, είναι στο μυαλό σας στις 11 και 12. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Από τις σούπερ 15, 16 και 17, είστε ένας εγκέφαλος σε υπολειτουργία και φέρνετε πολλά σε οποιαδήποτε διανοητική συζήτηση. Τσεκάρετε μια αγορά για ένα μεγάλο εύρημα στις 22 Ιουλίου 2017 και δείτε αν μπορείτε να καταφέρετε μια μειωμένη τιμή. Ντυθείτε για την επιτυχία στις 25 και 26, επειδή πρόκειται να είναι πολύ θετικές ημέρες! Γιατί να μην ντυθείτε για τον ρόλο; Κάντε μια μεγάλη ιδέα σε ένα τετελεσμένο απόκτημα στις 30 ή 31.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τον Ιούλιο του 2017, δείχνουν ότι μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βάλετε κάνα δυο μη επαγγελματικά δείπνα στην κάρτα της εταιρείας. Είτε να διαπραγματευτείτε την παράδοση μιας αναφοράς. Είτε να υπερβάλλετε για τα προσόντα σας κατά τη διάρκεια ενός πάρτι του γραφείου.

Μην ανησυχείτε, όλοι μπαίνουν στον πειρασμό να περάσουν στην σκοτεινή πλευρά πού και πού. Απλά μην το κάνετε την 1η (ή οποιαδήποτε άλλη μέρα). Αντ’ αυτού, ψάξτε από πού προέρχεται αυτή η ορμή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νιώθετε λίγο ανασφαλείς μέσα σας; Αισθάνεστε υποτιμημένοι; Αντί να καταφεύγετε σε άτακτες φαντασιώσεις, ίσως ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με αυτά τα θέματα. Καταλάβετε γιατί αισθάνεστε ανασφαλείς. Ζητήστε περισσότερη αναγνώριση.
Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιουλίου 2017 για τους Διδύμους, δείχνουν επίσης ότι στις 5 και 6 έχετε πραγματικά πολλά να κάνετε και σας αρέσει!

Βρείτε το λόγο της αμηχανίας ανάμεσα σε εσάς και έναν συνάδελφο στις 11 και 12. Σκεφτείτε αυτό το πρόβλημα στις 15, 16 και 17 και παρακολουθήστε το να σβήνει! Οι απαντήσεις μπορεί να βρεθούν σε περίεργα μέρη στις 22. Είστε ένας πραγματικός νικητής στις 25 και 26. Έχετε μια καταπληκτική ιδέα στις 30 ή 31; Κάντε τη να συμβεί!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia