ζωδια Ιουλιος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zygos-kai-pathos

Ζυγοί, εάν είχατε προγραμματίσει να σηκωθείτε νωρίτερα, να πιείτε ένα φλιτζάνι καφέ και να πάτε για τρέξιμο πριν από τη δουλειά την 1η του μήνα, και σηκωθείτε νωρίτερα μόνο για να ανακαλύψετε ότι η καφετιέρα σας δεν λειτουργεί, μην παραλείψετε το τρέξιμο!

Κρατήστε τα σχέδιά σας και μπορεί να ανακαλύψετε ότι δεν χρειάζεστε αυτό το φλιτζάνι καφέ τελικά. Τι αποκάλυψη! Αφεθείτε στη ροή, αλλά μην παραιτηθείτε από αυτά που είναι πραγματικά σημαντικά για εσάς και μπορείτε να κάνετε πολλές ενδιαφέρουσες ανακαλύψεις!

 

Αν το σώμα σας σάς στέλνει μηνύματα ότι είναι κουρασμένο, ακούστε το. Καθίστε στον ήλιο και χαλαρώστε λίγο! Θα είστε σε καλύτερη φόρμα (και πολύ πιο ρομαντικοί!) στις 7 και 8.
Νιώθετε λίγο κακόκεφοι στις 13 και 14 Ιουλίου 2017; Ίσως ήρθε η ώρα να προγραμματίσετε χρόνο με κάποιους καλούς φίλους. Αυτός ο μήνας έχει να κάνει με το να αφεθείτε στη ροή – και έχετε άλλη μια ευκαιρία να το κάνετε αυτό, όταν θα συναντήσετε μια ακόμη αναστάτωση στις 18 ή 19. Αντιμετωπίστε τη ως ευκαιρία!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σας περιμένουν μερικές καταπληκτικές μέρες στις 23 και 24, όταν θα πάρετε πολλά θετικά σχόλια και ένα ζευγάρι ερωτικά χαμόγελα! Φροντίστε να σχεδιάσετε κάτι υπέροχο με τους πιο διασκεδαστικούς φίλους σας στις 30 και 31.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Ζυγοί, αν υπάρχει ένα πράγμα που είναι δύσκολο να το δεχτείτε, μπορεί να είναι ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν πάντα όπως τα είχατε προγραμματίσει. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγετε αυτό. Ευτυχώς, όταν τα πράγματα δεν πάνε με τον τρόπο που τα σχεδιάσατε, σας δίνουν μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναπτυχθείτε.

zwdia - love

Ναι. Κάθε φορά που πρέπει να δεχτείτε την αβεβαιότητα και να αυτοσχεδιάσετε, σχηματίζονται στον εγκέφαλό σας κάθε είδους νέες συνάψεις και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό! Έτσι την 1η Ιουλίου 2017, όταν μια δουλειά σας ξαφνικά πάει χάλα, παραμείνετε χαλαροί. Έχετε χειριστεί παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν και θα τις χειριστείτε και πάλι καλά τώρα. Μόλις σταματήσετε να εκνευρίζεστε δηλαδή.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Για την ακρίβεια, μπορείτε να χειριστείτε το όλο θέμα με τέτοια ψυχραιμία, που κάποιος ξαφνικά να σας ερωτευτεί στις 7 και 8. Εκπληκτικά! Εάν είστε κουρασμένοι στις 13 και 14, πάρτε έναν υπνάκο κάτω από το γραφείο σας. Σοβαρά, απλά κάντε το. Μια διακοπή στη δουλειά δεν σας καθυστερεί σχεδόν καθόλου στις 18 ή 19. Αυτή κι αν είναι πρόοδος! Αντιμετωπίστε τη ως ευκαιρία! Μεγάλα νέα έρχονται στις καταπληκτικές 23 και 24. Βγείτε με τους φίλους σας στις 30 και 31.