ζωδια Ιουλιος κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

Μα μπορεί να αισθάνεστε τόσο συναισθηματικοί την 1η; Εσείς, που γενικά μπορείτε να περάσετε τα πάντα χωρίς να τα αφήσετε να σας επηρεάσουν; Εσείς, που θα μπορούσατε να είστε ο ορισμός του ανέγγιχτου; Λοιπόν, Κριοί, μην ανησυχείτε!

Είναι ανθρώπινο να αισθάνεστε λίγο αναστατωμένοι ή συγκινημένοι ή εξαιρετικά χαρούμενοι ή ανήσυχοι ή φοβισμένοι ή οτιδήποτε άλλο μερικές φορές! Η ζωή είναι αρκετά σύνθετη. Και αν οι αντιδράσεις σας είναι σε αρμονία με αυτό, τότε είναι πραγματικά, πραγματικά καλό!

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τους Κριούς προβλέπει ότι από τις 5 και 6 θα είστε πιο ισορροπημένοι. Επωφεληθείτε από την ηρεμία για να κάνετε μια πραγματικά καλή προπόνηση!
Τα συναισθήματα κυριαρχούν και πάλι στις 9 και 10 Ιουλίου 2017. Γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε μεγάλη προσοχή στο πώς αισθάνεστε!

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ωροσκόπιο του Ιουλίου 2017 για τους Κριούς προβλέπει επίσης ότι από τις 15 και 16 θέτετε στόχους και τους επιτυγχάνετε. Κερδίζετε το τζάκποτ στις 20, 21 και 22. Αυτό είναι υπέροχο!
Ετοιμαστείτε για μια πραγματικά βαριά (και πραγματικά χρήσιμη) συνομιλία στις 26 ή 27. Ο έρωτας σας παίρνει το μυαλό στις 30 και 31. Και σε εκείνους το ίδιο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Κριοί, η δουλειά είναι δουλειά. Και τα συναισθήματα είναι συναισθήματα. Σωστά; Σίγουρα. Έτσι λειτουργείτε συνήθως. Και συνήθως λειτουργεί πολύ καλά. Αλλά την 1η μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο για εσάς να τραβήξετε αυτή την αυστηρή διαχωριστική γραμμή.

Και ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι πραγματικά υγιές για εσάς να έρθετε σε επαφή με μερικά από τα συναισθήματα που σας προκαλεί η δουλειά. Αγχώνεστε μερικές φορές από τον τόνο του προϊσταμένου σας; Την άρνηση του βοηθού σας να ανοίξει την αλληλογραφία; Μόλις καταλάβετε ότι αυτά τα πράγματα σας ενοχλούν, είναι πραγματικά εύκολο να τα διορθώσετε. Και αυτό είναι καλό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ως αποτέλεσμα της συναισθηματικότητάς σας, μπορεί να διαπιστώσετε ότι από τις 5 και 6, η δουλειά σας είναι λιγότερο αγχωτική από ποτέ!
Ο τροχός χρειάζεται λάδι, οπότε διαμαρτυρηθείτε ελεύθερα για αυτά που σας απασχολούν στο γραφείο και πάλι στις 9 και 10.
Κριοί, ορίστε τους στόχους σας στις 15 και 16 Ιουλίου 2017. Μια καλή είδηση σας φτιάχνει τη διάθεση στις 20, 21 και 22. Θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά να στραφείτε προς μια νέα κατεύθυνση στις 26 ή 27. Ο έρωτας, όχι η δουλειά, είναι στο μυαλό σας στις 30 και 31. Ακολουθήστε τον!