ζωδια Ιουλιος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-parthenos

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 για τους Παρθένους, προβλέπει ότι είστε σε σούπερ κοινωνική διάθεση καθώς ξεκινά ο μήνας την 1η. Συζητάτε πολλά και παρευρίσκεστε σε όλες τις γιορτές. Ο Ήλιος είναι ψηλά και η καρδιά σας είναι ανοιχτή!

Μαζέψτε την καλή ενέργεια! Έχετε δημιουργήσει πραγματικά μια τέλεια κατάσταση για τον εαυτό σας, όπως θα διαπιστώσετε στις εξαιρετικά επιτυχείς 5η και 6η. Όλα έχουν νόημα αυτή τη στιγμή.

 

Το ωροσκόπιο για τους Παρθένους δείχνει επίσης ότι μια οικογενειακή ή φιλική υποχρέωση, μπορεί να έρθει πρώτη στις 11 και 12. Αλλά χαίρεστε να βοηθάτε. Γι’ αυτό το λόγο υπάρχουν οι σχέσεις, εξάλλου! Μέχρι τις 15, 16 και 17 θα πρέπει να κάνετε μερικά πειράματα. Ναι, δοκιμάστε τρελές τεχνικές στα αρχεία σας! Εσείς και ένας φίλος (ή κάτι περισσότερο από φίλος;) είστε σε απόλυτο φιλοσοφικό συγχρονισμό στις 23 και 24. Συζητήστε το διεξοδικά και δείτε τι θα βρείτε!

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Από τις 28 είστε έτοιμοι να βάλετε πλυντήρια, να ψήσετε κέικ και να ξεμπερδέψετε με όλες τις δουλειές σας. Απολαύστε το! Η ευελιξία είναι το κλειδί για τη συνεχιζόμενη επιτυχία σας στις 31. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε σε ένα μάθημα γιόγκα;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Παρθένοι, αν θέλατε να μιλήσετε σοβαρά με το αφεντικό σας εδώ και αρκετό καιρό, η 1η και η 2η είναι καλές ημέρες για να το κάνετε. Εξάλλου, πώς σας ωφελεί να τα κρατάτε μέσα σας όλα αυτά;

Υποφέρετε και εκείνοι δεν ξέρουν καν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Η δουλειά σας υποφέρει, και αν συμβεί αυτό, θα είστε εσείς αυτοί που πραγματικά θα υποφέρετε. Και ενώ θα προτιμούσατε την τέλεια αρμονία στο γραφείο, μερικές φορές ο τροχός χρειάζεται ένα λάδωμα. Αν δεν τολμήσετε, δεν θα κερδίσετε. Θα είστε πραγματικά χαρούμενοι που είπατε κάτι από τις πολύ καλύτερες 7η και 8η. Καμία ιδέα δεν είναι πολλή τρελή για να είναι λαμπρή αυτή τη στιγμή – στην πραγματικότητα, όσο πιο τρελή τόσο το καλύτερο!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia
Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017, προτείνει να σημειώσετε κάποια μετρήσιμη πρόοδο στις 12 και 13. Όποτε ξεμπαρκάρετε για το άγνωστο! Η σταδιοδρομία σας θα ωφεληθεί. Η ακαταστασία είναι το δηλητήριο της ύπαρξής σας, γι’ αυτό κερδίστε το βραβείο του πιο οργανωμένου γραφείο στη δουλειά στις 18 και 19. Γιατί να μην οργανώσετε ένα σεμινάριο για την καθαριότητα; Ταξιδέψτε, αν μπορείτε, στις 25, 26 και 27 Ιουνίου. Κοινωνικοποιηθείτε στις 30.