ζωδια Ιουλιος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

Ταύροι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσετε μια φωτεινή και ηλιόλουστη (ή ζεστή αλλά συννεφιασμένη ή καλοκαιρινή και βροχερή) ημέρα την 1η; Να ξυπνήσετε, να βουρτσίσετε τα δόντια σας, να στύψετε ένα ποτήρι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού και στη συνέχεια να μιλήσετε για το τι σκέφτεστε.

Ναι, σωστά: πρέπει να ξεκινήσετε το μήνα με ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά. Να είστε ανοιχτοί και για αυτά που λαχταράτε, επίσης. Θα πετύχετε πολλά!

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 για τους Ταύρους, προβλέπει ότι από τις ρομαντικές 5η και 6η θα διαπιστώσετε ότι η ικανότητά σας να εκφράζετε αυτά που σκέφτεστε, σας έχει οδηγήσει σε κάποια πολύ έντονα συναισθήματα εγγύτητας μεταξύ σας! Λοιπόν, καταπληκτικά.

zodia-taro-45

zwdia-zvdia-taro-00
Ελέγξτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας πριν αγοράσετε νέα καλοκαιρινά σεντόνια στις 11 και 12. Δεν τα χρειάζεστε πραγματικά, τελικά. Οι καλύτεροι φίλοι σας είναι από τους καλύτερους πόρους σας, γι’ αυτό ακούστε τις απόψεις τους στις 18 και 19. Η ενέργειά σας είναι έντονη και η βούλησή σας να πετύχετε είναι ασταμάτητη τις εξαιρετικές 23η και 24η. Αξιοποιήστε τις στο έπακρο! Μην πάτε κόντρα στις 30 και 31.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Σίγουρα υπάρχουν πολλές συνταγές για την επιτυχία κάτω από τον ήλιο. Δουλέψτε σκληρά, παίξτε βρώμικα, να είστε ειλικρινείς, να είστε όσο ειλικρινείς πρέπει να είστε. Φοράτε κόκκινο, φορέστε μπλε, να είστε ομαδικοί παίκτες, να είστε μακιαβελικοί. Λοιπόν, Ταύροι, έχετε επιλογές όταν πρόκειται για το πώς να προχωρήσετε στο χώρο εργασίας σας. Αλλά εδώ υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες συμβουλές για την 1η, δηλαδή: επικοινωνία.

Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, συζητήστε το. Εάν υπάρχει μια ευκαιρία, εκφράστε τη. Αν υπάρχει κάτι στο μυαλό σας, ανοιχτείτε. Το ίδιο και αν έχετε ένα βάρος στο μυαλό σας ή στην καρδιά σας. Θα βοηθήσει. Πολύ.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75
Το Ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 για τους Ταύρους, δείχνει ότι από τις πολύ ρομαντικές 5η και 6η έχετε ξεχάσει τα πάντα για τη δουλειά, τουλάχιστον προσωρινά! Λοιπόν, αυτό είναι υγιές. Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι, δεν είναι καλό σχέδιο για κανέναν. Κάνετε λίγη οικονομική ανάλυση στις 11 και 12. Πάνε όλα καλά; Μήπως υπάρχουν κάποιες ελλείψεις; Θα πρέπει να αναζητήσετε τις απόψεις των φίλων σας, κατά τη λήψη μιας μεγάλης απόφασης σχετικά με το πού κατευθύνεται η σταδιοδρομία σας στις 18 και 19. Είστε τρομεροί στις 23 και 24. Νικήστε έναν ανταγωνιστή στις 30 και 31. Αλλά μην τον ταπεινώσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera