ζωδια Ιουλιος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

sagittarius-family

Τοξότες, ποια είναι η διάθεσή σας την 1η Ιουλίου 2017; Είναι σοβαρή; Επιπόλαια; Βαθιά και διαλογιστική; Μήπως ασχολείται περισσότερο με τη λάμψη και την αίγλη; Μην κρίνετε την απάντηση: όλα είναι καλά. Αλλά δώστε ιδιαίτερη προσοχή.

Εξάλλου, αν ακολουθήσετε τα συναισθήματά σας, καθώς ο μήνας αρχίζει θα είστε έτοιμοι για επιτυχία. Η αυθεντικότητα είναι η λέξη κλειδί για εσάς όλο το μήνα. Προσπαθήστε να παραμείνετε υγιείς, ανεξάρτητα από το πόσο ενοχλητικοί μπορεί να είναι οι συνάδελφοι σας, με την καψούρα τους με το τάδε ποπ είδωλο στις 5 και 6. Δοκιμάστε την ενσυναίσθηση ή το να τους συστήσετε κάποια κλασικά κομμάτια.

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 για τους Τοξότες, προβλέπει ότι από τις θαυμάσιες 11η και 12η, σας περιμένει πολλή αγάπη και πολλά φιλιά, για να μην αναφέρουμε και κάποιες σοβαρές εξελίξεις στη καριέρα σας. Εξαιρετικά! Εάν βρίσκεστε σε αργή κίνηση καθώς αρχίζει η μέρα στις 18 ή 19, μπορεί να πρέπει να αφιερώσετε χρόνο σε έναν απογευματινό υπνάκο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Προσέχετε τις υγιεινές σας διατροφικές συνήθειες στις 23 και 24. Όχι, το πρόσθετο άγχος δεν αποτελεί δικαιολογία για να φάτε ντόνατς για πρωινό. Μαζέψτε τις τσάντες σας στις 30 και 31. Έχετε τη διάθεση να ταξιδέψετε! Και όσο πιο σύντομα ξεκινήσετε, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Τοξότες, όσο καλύτερα γνωρίζετε τον εαυτό σας, τόσο θα είστε σε θέση να πετύχετε – στη ζωή, την αγάπη και, ναι, στην εργασία. Επομένως δώστε ιδιαίτερη προσοχή την 1η. Ποια είναι η διάθεσή σας; Σε τι είδους πνευματικό και συναισθηματικό χώρο βρίσκεστε;

Υπάρχει κανένας τρόπος να τα φέρετε αυτά σε συμφωνία, με τα καθήκοντα που πρέπει να εκπληρωθούν στο γραφείο σας; Όσο καλύτεροι γίνεστε στην ακρόαση και την ανταπόκριση στον εαυτό σας, τόσο πιο αποτελεσματικοί θα είστε στην εργασία σας.
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου για τους Τοξότες, προτείνουν να είστε ευγενικοί με τους συναδέλφους σας, ακόμη κι αν δεν οι εξυπνότεροι άνθρωποι στις 5 και 6.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι συνεισφορές σας θα αναγνωριστούν σε μεγάλη κλίμακα στις καταπληκτικές 11η και 12η, και πραγματικά θα απολαύσετε όλη την προσοχή. Ποιος δεν θα το έκανε; Έχετε παραμελήσει τη ρουτίνα της υγείας σας; Εάν αισθάνεστε υποτονικοί στις 18 ή 19, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μήνυμα από το σώμα σας ότι χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Συνεχίστε να επικεντρώνεστε στην υγεία σας στις 23 και 24. Ταξιδέψτε στις 30 και 31 – ακόμα κι αν είναι κάπου πολύ κοντά.