ζωδια Ιουλιος υδροχοος μηνιαιες προβλεψεις

epanasyndesi-antras-ydroxoos

Υδροχόοι, θα υπάρξουν σίγουρα ημέρες, όπως η 1η Ιουλίου 2017, όταν απλά δεν αισθάνεστε το εκατό τοις εκατό του εαυτού σας. Ίσως να είστε κακοδιάθετοι, ίσως να έχετε χαμηλή ενέργεια. Ίσως η δουλειά σας να μην πάει τέλεια ή ίσως εσείς και το ταίρι σας να έχετε κάποια μικρή διαφωνία

Μην ανησυχείτε πολύ, αλλά προσπαθήστε να κάνετε κάτι για να δώσετε ώθηση στον εαυτό σας. Εξάλλου, αν είστε χαρούμενοι, θα είστε πιο παραγωγικοί μακροπρόθεσμα. Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουλίου 2017 για τους Υδροχόους προβλέπει ότι από τις ελαφρώς δύσκολες 5η και 6η, πρέπει πραγματικά να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους άλλους, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά.

 

Εναπόκειται σε εσάς να εκφράσετε τον εαυτό σας στις 9 και 10. Από τις απολύτως υπέροχες 15η, 16η και 17η, βρίσκεστε σε πολύ καλή θέση. Ο Ήλιος λάμπει και είστε στην κορυφή του κόσμου! Κλείστε ένα ραντεβού για να συναντήσετε τους συγγενείς σας στις 23. Θα εκτιμήσουν πραγματικά τον ποιοτικό χρόνο που θα περάσετε μαζί και εσείς το ίδιο. Μέχρι τις 28 αισθάνεστε αρκετά συναισθηματικοί πάλι. Αφεθείτε. Δουλέψτε πάνω στην ανεξαρτησία σας στις 31. Είναι καιρός να καταστήσετε σαφή τη θέση σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουλίου 2017
Υδροχόοι, αν δεν έχετε πολλή όρεξη για δουλειά την 1η, μην ανησυχείτε. Εκτός αν μισείτε τη δουλειά σας πολύ καιρό, ίσως είναι απλώς μια βουτιά στην ενέργειά σας. Δώστε στον εαυτό σας άδεια να πάρει λίγο χώρο, να κάνει λίγο πίσω, ίσως να πάει στην πισίνα μετά τη δουλειά, να παρακολουθήσει μια χαζή ταινία και δείτε αν αισθάνεστε καλύτερα το πρωί. Από την άλλη πλευρά, εάν είναι συνεχιζόμενη η δυστυχία σας, είναι καιρός να αρχίσετε να εξετάζετε τις επιλογές σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αλλά το μόνο πράγμα που δεν θέλετε να κάνετε, είναι να αντιμετωπίσετε ένα προσωρινό πρόβλημα σαν να είναι μόνιμο ή αντίστροφα.
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου 2017 για τους Υδροχόους, δείχνουν ότι μερικές δύσκολες καταστάσεις στη δουλειά σας παρουσιάζονται στις 5 και 6. Μπορεί να παλέψετε στην αρχή, αλλά τελικά θα καταλάβετε πώς να τις αντιμετωπίσετε με επιτυχία.

Είστε πραγματικά γοητευτικοί, έτσι δεν είναι; Επικοινωνήστε, για καλύτερα αποτελέσματα στις 9 και 10. Η 15η, 16 και 17 είναι μια σειρά εξαιρετικών ημερών, όταν ξέρετε ακριβώς τι κάνετε και γιατί. Κοινωνικοποιηθείτε στις 23. Ακούστε τα συναισθήματά σας, ιδιαίτερα στη δουλειά, στις 28. Ασκηθείτε στις 31. Η κυκλοφορία του αίματος θα σας βοηθήσει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις