ζωδια Ιουνιος ζυγος μηναιες προβλεψεις

zwdio-zygos-ekdikisi

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Ζυγούς, προβλέπει ότι είστε σαν ένα νέο αστέρι καλής ενέργειας την 1η και 2η. Φλέγεστε και θερμαίνετε το γαλαξία γύρω σας. Όπου υπήρχε ένα μεγάλο κρύο κενό, παρέχετε ζωντανή ζεστασιά και φως.
Και όλοι γύρω σας το αγαπούν! Οι φίλοι σας πραγματικά (πραγματικά, πραγματικά) θέλουν να σας δουν στις 5 και 6. Οπότε, κάντε τους τη χάρη!

Το Ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Ζυγούς, προβλέπει επίσης ότι τα πράγματα πηγαίνουν θαυμάσια για εσάς στις υπέροχες 9, 10 και 11. Κάποιος που αγαπάτε χρειάζεται μια μικρή οργανωτική βοήθεια στις 14 και 15. Ξεκινήστε με τις ντουλάπες! Ή, ανάλογα με την περίπτωση, την ερωτική τους ζωή. Θα αναγνωρίσετε την πηγή του προβλήματος όταν τη δείτε.

 

Αισθάνεστε ανήσυχοι στις 20, 21 ή 22; Λοιπόν, πρέπει να βγείτε έξω και να δείτε τον κόσμο! Ή τουλάχιστον πηγαίνετε για μια βόλτα γύρω από το τετράγωνο. Εάν η ανάγκη σας για όμορφο περιβάλλον μένει ανεκπλήρωτη στις 28 και 29, τότε θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς την πλησιέστερη παραλία, το πάρκο ή την κορυφή βουνού, και να το κάνετε γρήγορα. Εξάλλου, είστε ευαίσθητοι στα δώρα της Φύσης! Κρατήστε την ψυχραιμία σας μπροστά σε μια διακοπή στην προγραμματισμένη ρουτίνα σας στις 30.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουνίου 2017
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τον Ιούνιο του 2017, δείχνουν ότι οι ιδέες σας είναι μεγάλες και η ενέργειά σας είναι καλή την 1η και 2η. Οπότε, δεν είναι περίεργο ότι όλοι θέλουν να είναι στην ομάδα σας στη δουλειά! Είστε νικητές. Οι φίλοι σας σάς έχουν χάσει, οπότε γιατί να μην τους μιλήσετε στις 5 και 6; Κάντε ένα μπάρμπεκιου μετά τη δουλειά και καλέστε τους όλους. Ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσετε το καλοκαίρι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υπέροχα νέα σας περιμένουν στο γραφείο στις 9, 10 και 11. Το «αφιλοκερδώς» θα μπορούσε να είναι το μεσαίο όνομά σας – και κάποιος που αξίζει, χρειάζεται τη βοήθειά σας στις 14 και 15 Ιουνίου 2017. Ευχαρίστως θα χρησιμοποιήσετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας για να βοηθήσετε!

Μπορεί να χρειαστεί να επεκταθείτε λίγο επαγγελματικά, αν θέλετε να μείνετε μέσα στα πράγματα στις 20, 21 και 22. Λοιπόν, κάντε το! Έχετε πολλά ενδιαφέροντα που μπορείτε να εξερευνήσετε.

Ζυγοί, αναζητήστε την αισθητική και την ομορφιά στις 28 και 29. Ναι, το γραφείο σας θα μπορούσε να είναι καλύτερα διακοσμημένο! Οπότε, κατευθυνθείτε προς την αγορά ή σε ένα κατάστημα με αντίκες και πάρτε μερικά ωραία πράγματα για να το φτιάξετε. Η ρουτίνα σας μπορεί να διαταραχθεί λίγο στις 30 και να ενοχληθείτε. Είναι μια ευλογία όμως, μεταμφιεσμένη.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768