ζωδια Ιουνιος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

Pisces09

Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Ιχθύες προβλέπει ότι ξεκινάτε το μήνα σε μία από αυτές τις ελαφρώς συγκεχυμένες, αλλά δημιουργικά εύφορες ονειρικές καταστάσεις την 1η και 2η. Κάντε ό,τι καλύτερό μπορείτε για να περιηγηθείτε μέσα στην ομίχλη, χωρίς να εκνευριστείτε. Όταν δείτε τον ήλιο, θα ξέρετε ότι κάνατε το σωστό!

Ιχθύες, πώς είναι η υγεία σας στις 5 και 6; Έχετε μείνει άγρυπνοι πολλές νύχτες στη σειρά; Έχετε παραλείψει γεύματα και άσκηση; Πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν πρόκειται για την υγεία σας, επειδή τη χρειάζεστε πραγματικά για να κάνετε την καλύτερη δουλειά που μπορείτε.

 

Εάν εσείς και το ταίρι σας έχετε πάρα πολλά προβλήματα όλη την ώρα, ίσως πρέπει να σκεφτείτε το χωρισμό στις 9 και 10. Τουλάχιστον για τώρα. Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Ιχθύες, προβλέπει ότι από τις 14 και 15 μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με ένα πρόσωπο στην εξουσία.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αλλά μην ανησυχείτε: τους αρέσει το τσαγανό σας. Η 20η, 21η και 22η δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Ευδοκιμείτε και το λατρεύετε. Κοιτάξτε για ερωτικά γράμματα στις 25, 26 ή 27. Σε κάποιον αρέσετε! Κλείστε το μήνα με μια παράσταση, στις 30. Πρέπει να βρείτε το ακροατήριό σας! Και θα λατρέψουν αυτό που κάνετε.

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουνίου 2017
Ιχθύες, κάντε όση περισσότερη δουλειά μπορείτε την 1η και 2η Ιουνίου. Κλείστε τις πόρτες, απενεργοποιήστε το τηλέφωνο, αποσυνδεθείτε από το διαδίκτυο – εκτός αν το χρειάζεστε για τη δουλειά, οπότε απλά θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι. Είστε πολύ δημιουργικοί και πρέπει να καλωσορίσετε τη μούσα όταν εκείνη εμφανιστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επικεντρωθείτε στη διατήρηση της εξαίρετης υγείας σας στις 5 και 6. Μένετε ξύπνιοι όλη τη νύχτα; Ξεχάστε το. Παραλείπετε γεύματα; Με τίποτα. Δεν πάτε γιόγκα; Όχι! Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ιχθύες τον Ιούνιο του 2017, δείχνουν ότι μια συνεργασία στη δουλειά ίσως να μην είναι η καλύτερη ιδέα στις 9 και 10. Βεβαιωθείτε ότι ξέρετε πού εμπλέκεστε πριν δεσμευθείτε.

Στις 14 και 15 αν έχετε κάποιο πρόβλημα με μια φιγούρα εξουσίας, πρέπει να το λύσετε! Υπέροχες εξελίξεις στο χώρο εργασίας έρχονται στις 20, 21 και 22. Κάποιος αγαπά τη δουλειά σας στις 25, 26 και 27. Σκηνοθετήστε μια παράσταση στις 30, αν μπορείτε. Μπορεί να σκέφτεστε τον εαυτό σας ως ντροπαλό, αλλά όταν πρόκειται να διαβάσετε την ποίησή σας δυνατά μπροστά σε ένα ακροατήριο, θα δείτε ότι αγαπάτε το προσκήνιο! Και το έργο σας θα πάρει μια εντελώς νέα διάσταση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love