ζωδια Ιουνιος κριος μηνιαιες προβλεψεις

ζωδια-κριος-3-krios

Κριοί, αν δεν είστε συνδεδεμένοι την 1η και 2η, τότε συνδεθείτε! Πρέπει να συνδεθείτε για να δημιουργηθούν πράγματα. Στείλτε αυτά τα μηνύματα, καλέστε τους συνεργάτες σας, γράψτε στους φίλους σας. Θα νιώθετε καλύτερα αν βρίσκεστε στο μάτι ενός επικοινωνιακού κυκλώνα.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Κριούς, προβλέπει ότι από τις τρομερά ρομαντικές 5η και 6η, πιθανότατα θα βρεθείτε στην κουζίνα και θα δοκιμάσετε μια ολοκαίνουργια συνταγή για να περιποιηθείτε το ταίρι σας (ή το υποψήφιο ταίρι σας). Θα το εντυπωσιάσετε!

 

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουνίου για εσάς προβλέπουν ότι οι 9, 10 και 11 του μήνα είναι ιδανικές ημέρες για να ξεκινήσετε νέα έργα στην αγάπη, στην εργασία και στη ζωή. Έτσι, σκεφτείτε τι περιμένατε να κάνετε και ξεκινήστε το! Μέχρι τις 16 και 17, μέρες που όλα μπορεί να τιναχτούν στον αέρα, μπορεί να είστε τελείως συγχυσμένοι. Φροντίστε να πάτε για μια καλή προπόνηση για να αποβάλετε αυτά τα έντονα συναισθήματα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00
Κριοί, αισθάνεστε φανταστικά στις 23 και 24! Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη! Πολλά φανταστικά πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή! Από τις υπέρ-επικοινωνιακές 28η και 29η, παραλείψτε τις λεπτομέρειες και εστιάστε στην ευρύτερη εικόνα. Μπορείτε να επιστρέψετε στις λεπτομέρειες αργότερα, όταν θα έχετε τραβήξει το ενδιαφέρον τους. Μαγειρέψτε και καθαρίστε στις 30.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2017
Κριοί, ποιος είναι ο πρώτος επιχειρηματικός κανόνας την 1η και 2η Ιουνίου 2017 – και κάθε άλλης μέρας του χρόνου; Δικτυωθείτε! Δικτυωθείτε καθώς ξεκινά ο μήνας, και δεν θα χάσετε. Είστε τόσο γοητευτικοί, που αυτές οι επαφές θα πέσουν πάνω σας για να σας μιλήσουν. Και θα περάσετε τρομερά. Δικτυωθείτε! Και θα πετύχετε, πέρα από τις φαντασιώσεις σας.

Το Ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Κριούς, δείχνει ότι ο έρωτας και όχι η δουλειά είναι στο μυαλό σας στις 5 και 6 – και δεν πειράζει. Κάντε αυτά που πρέπει να κάνετε και δοθείτε, καρδιά και ψυχή, στο ραντεβού σας. Έχετε καμιά ιδέα για μια νέα σειρά θεματικών πάρκων; Παρουσιάστε τη στον προϊστάμενό σας στις 9, 10 ή 11. Θα ξετρελαθεί για το καλύτερο – τρομακτικότερο – μεγαλύτερο τραινάκι τρόμου που έχει φτιαχτεί!

zwdia - love
Μην αγχώνεστε αν δεν είναι τίποτα σίγουρο στις 16 και 17. Μερικές φορές, απλά έτσι είναι τα πράγματα. Προσπαθήστε να απολαύσετε την αίσθηση της δυνατότητας που προσφέρει αυτή η αβεβαιότητα. Νιώθετε φανταστικά και το κεφάλι σας είναι ξεκάθαρο στις 23 και 24. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα! Αλλά πρέπει να σιγουρευτείτε ότι μεταφέρετε τις μεγάλες ιδέες σας, ιδιαίτερα στις 28 και 29. Ξεμπερδέψτε με όλα τα βαρετά πράγματα στις 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia