ζωδια Ιουνιος λεων μηνιαιες προβλεψεις

Ρίξτε ιδέες την 1η και 2η. Τι λαμπρές ιδέες μπορείτε να σκαρώσετε; Τι είδους εκπληκτικά αποτελέσματα θα έχετε, κάνοντας αυτές τις λαμπρές ιδέες πράξη; Σκεφτείτε καλά και μετά κινηθείτε καθώς αρχίζει ο μήνας. Θα δείτε μεγάλες αλλαγές αργά ή γρήγορα!

Μέχρι τις καταπληκτικές 5η και 6η λάμπετε κανονικά. Η επιτυχία σας είναι σαν μια χρυσή πατίνα που λάμπει κάθε φορά που την βλέπει ο ήλιος (και ο ήλιος λάμπει πάνω σας τώρα). Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Λέοντες, προβλέπει ότι εσείς και κάποιος πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος φτιάχνετε έναν πολύ καλό, ρομαντικά φορτισμένο συνδυασμό στις 9, 10 και 11. Κρατηθείτε χεράκι χεράκι!

 

Στις κάπως οδυνηρές 16η και 17η μπορεί να αισθάνεστελίγη αδιαφορία. Αντί να ρουφηχτείτε μέσα στη βαρεμάρα, γιατί να μην εκμεταλλευτείτε αυτό το χρόνο διακοπής για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε;
Λέοντες, είστε μια δημιουργική μικρή μηχανή και έχετε μερικές καταπληκτικές ιδέες, για το πώς να κρατήσετε τον εαυτό σας απασχολημένο στις 23 και 24 Ιουνίου 2017. Καθίστε να σκεφτείτε και δείτε τι θα καταφέρετε, στις εξαιρετικά ενεργητικές 28η και 29η. Έχετε τελειώσει με τις σκέψεις και είστε έτοιμοι για δράση καθώς ο μήνας τελειώνει στις 30.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουνίου 2017
Το Ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για το ζώδιο του Λέοντα, δείχνει ότι έχετε έναν αρκετά εκπληκτικό εγκέφαλο, που είναι σε θέση να κάνει όλα τα είδη φανταστικών σχεδίων για να προωθήσει την καριέρα του. Οπότε αφήστε αυτό τον εγκέφαλο σας να κάνει το καλύτερό του στις 1 και 2. Τι σκεφτήκατε;

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, γιατί οι ιδέες που έχετε τώρα μπορεί να επηρεάσουν τη σταδιοδρομία σας για το υπόλοιπο της ζωής σας. Η παγίδα; Πρέπει να ακούσετε προσεκτικά τι σας λέει ο εκπληκτικός σας εγκέφαλος. Εάν τον αγνοήσετε, θα χάσετε πολλά.

Λέοντες, σας περιμένει μεγάλη επιτυχία στις 5 και 6, αν έχετε κάνει καλή δουλειά και έχετε προσέξει τα εγκεφαλικά σας κύματα. Ο έρωτας μπορεί να είναι περισσότερο στο μυαλό σας απ’ όσο η δουλειά στις 9, 10 και 11. Φιληθείτε άφοβα. Μπορείτε να προλάβετε τα καθήκοντα αρχειοθέτησής σας αργότερα! Τελειώστε με όλα τα βαρετά πράγματα στις 16 και 17. Να είστε δημιουργικοί στις 23 και 24. Ο κόσμος είναι στα πόδια σας!

Η απόδοσή σας στη δουλειά είναι πραγματικά εξαιρετική στις 28 και 29. Είναι σίγουρο ότι θα πάρετε προαγωγή! Γιατί να κάνει σχέδια κάποιος, ενώ μπορεί να δράσει; Αυτό θα πρέπει να είναι το μάντρα σας στις 30. Τι περιμένετε, ούτως ή άλλως;

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera