ζωδια Ιουνιος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

antras-tayros

Ταύροι, δεν αισθάνεστε ο εαυτός σας την 1η και 2η Ιουνίου, 2017; Μα πόσο ενδιαφέρον! Αντί να αγχώνεστε, γιατί να μην το αντιμετωπίσετε ως μια πολύτιμη ευκαιρία για να δείτε πώς είναι να κάνετε και να αισθάνεστε και να βλέπετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά;

Ίσως ένα πρόβλημα που ο συνηθισμένος, καλά οργανωμένος εαυτός σας δεν μπορεί να λύσει, ξαφνικά να γίνει σαφές για τον προσωρινά διάσπαρτο εαυτό σας (όχι, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε όλο το χρόνο κάθε νύχτα για να προγραμματίσετε τι να φορέσετε στη δουλειά την επόμενη μέρα, μπορείτε να αυτοσχεδιάσετε μια χαρά και το πρωί). Μιλώντας για σύνολα και εσωτερική ομορφιά, κάποιος πιστεύει ότι είστε πολύ γοητευτικοί στις 7 και 8. Κλείστε του/της το μάτι!

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Ταύρους, δείχνει ότι είστε σε ένα αρκετά ενδιαφέρον σημείο συναισθηματικά, στις 12 και 13. Συγκεκριμένα αισθάνεστε πολύ, πολύ παθιασμένοι για κάποιον ή για κάτι.
Ουάου! Κάποιος πρέπει να κρατήσει τη ψυχραιμία του στο γραφείο και αυτός μπορεί να είστε εσείς στις 18 και 19. Κάνετε μεγάλη εντύπωση με τις εκπληκτικές σας ιδέες στις υπέροχες 25η, 26η και 27η. Εξαιρετικά! Συμμετέχετε σε μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με τα πάντα στη ζωή σας στις 30.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2017
Το ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Ταύρους, προβλέπει ότι μια πληθώρα ασυνήθιστων για εσάς παρορμήσεων, σας δίνει την ευκαιρία να πειραματιστείτε την 1η και 2η. Αντί να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό στη συνεδρίαση του γραφείου, μιλήστε!

Αντί να γνέφετε καταφατικά στις χαζές ιδέες ενός κακότροπου συναδέλφου σας, διαφωνείστε. Αντί να συμφωνείτε να κάνετε επιπλέον εργασία που δεν είναι πραγματικά δική σας ευθύνη, γιατί να μην πείτε: μα ναι, θα χαρώ να αναλάβω αυτό το επιπλέον φορτίο για επιπλέον πληρωμή; Δείτε τι αλλάζει όταν το κάνετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Ταύρους, δείχνουν επίσης ότι αισθάνεστε υπέροχα και φαίνεστε υπέροχοι στις 7 και 8, και οι ανώτεροι βλέπουν την αύρα σας. Μπορείτε να κάνετε τα πάντα!
Πάρτε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε την ισορροπία εργασίας / ζωής σας στις 12 και 13η. Διατηρείτε μια καλή ισορροπία; Εάν όχι, τι πρέπει να αλλάξει; Μείνετε ψύχραιμοι στο γραφείο στις 18 και 19 και όλα τα καλά πράγματα θα γίνουν.
Έχετε μια, δυο ριζοσπαστικές ιδέες που θα μπορούσαν τελικά να φέρουν την επανάσταση, στα πάντα πρακτικά στις 25, 26 και 27. Συνεχίστε να τις εφαρμόζετε, Ταύροι! Μιλήστε γι’ αυτές σε μια παρουσίαση στις 30.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love