ζωδια Ιουνιος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-toksotis-afroditi

Τοξότες, είστε πραγματικοί φιλόσοφοι και σας αρέσει να σκέφτεστε το άγνωστο: Γιατί είμαστε εδώ; Πώς φτάσαμε ως εδώ; Ποιος εφηύρε την πιστωτική κάρτα και πώς προέκυψε η ιδέα; (Εντάξει, ίσως μερικές από αυτές τις ερωτήσεις να έχουν απαντήσεις). Καθώς ξεκινά ο μήνας, την 1η και 2η μπαίνετε βαθιά σε αυτές τις φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Δεν χρειάζεται καν να βρείτε απαντήσεις, περνάτε καλά κάνοντας τις ερωτήσεις! Το μηνιαίο ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για τους Τοξότες, προβλέπει ότι στις 7 και 8 η έντονη ανεξάρτητη πλευρά σας μπορεί να κάνει μια δυνατή εμφάνιση.

 

Αυτό είναι καλό, αλλά σκεφτείτε το διπλά προτού βγείτε από το γραφείο του προϊσταμένου σας φωνάζοντας «παραιτούμαι», μόνο και μόνο επειδή σας ζήτησε να ξαναγεμίσετε τη μηχανή του καφέ και όλοι ξέρουν ότι ήταν η σειρά σας την περασμένη εβδομάδα.
Τοξότες, συνδεθείτε με τους φίλους σας στις 10 Ιουνίου. Νιώθετε πολύ καλά στις 14 και 15. Αν αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι στις 21 και 22, μπορεί να είναι η στιγμή να κάνετε ένα διάλλειμα. Παίρνετε αρκετό φρέσκο αέρα και ήλιο; Αν όχι, διορθώστε το στις 25 και 26. Κλείστε το μήνα με μια ακόμη βαθιά σκέψη στις 30.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό ωροσκόπιο Ιουνίου 2017
Τοξότες, καταφέρατε να ενσωματώσετε τις έμφυτες φιλοσοφικές κλίσεις σας στην καριέρα σας; Ή συνεχίζετε να εργάζεστε 9:00 με 5:00 και να φιλοσοφείτε μετά από τη δουλειά; Αν βρίσκεστε στη δεύτερη περίπτωση, η 1η και η 2η Ιουνίου είναι οι μέρες που πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιστρέψετε στα θρανία για να αποκτήσετε ένα πτυχίο, που θα σας επιτρέψει να εμπλέξετε τις πνευματικές και τις επαγγελματικές κλίσεις σας λίγο καλύτερα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ή ίσως να μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή χωρίς μια τέτοια δραστική κίνηση. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ενσωματώσετε μια πιο στοχαστική εργασία στην τρέχουσα δουλειά σας; Σκεφτείτε το αυτό το μήνα (αυτό είναι που κάνετε καλύτερα!).

Το Ωροσκόπιο Ιουνίου 2017 για το ζώδιό σας, δείχνει ότι σας σηκώνεται η τρίχα μπροστά στις εντολές του μεγάλου αφεντικού στις 7 και 8. Αλλά επαναστατείτε για τους σωστούς λόγους;

Οι φίλοι σας στη δουλειά πραγματικά σας βοηθούν να περάσετε την ημέρα στις 10, και από τις πιο επιτυχείς και χαλαρωτικές 14η και 15η τα πράγματα είναι αρκετά πιο ομαλά. Επενδύστε στον ύπνο στις 21 και 22. Θυμάστε τη γυμναστική αγωγή σας; Θα πρέπει να επιστρέψετε σε αυτή στις 25 και 26. Σκεφτείτε καλά τη δουλειά σας στις 30. Τι σας έρχεται στο νου;

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera