ζωδια Ιουνιος 2017

zwdia-erwtikes-21-7-14

ζωδια Ιούνιος 2017: Κάτι καλό για όλους!

Ο έκτος μήνας του 2017 έρχεται ευδιάθετος και χαρωπός, μεταφέροντας κάτι θετικό για τον καθένα στο δισάκι του. Τον φετινό Ιούνιο οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται σε θεμελιώδη ή σε διπλά ζώδια, γι’ αυτό όλα θα έχουν μια γρήγορη ροή και θα αλλάζουν συνεχώς.

Όσοι επιλέξετε να είστε ελαστικοί, προσαρμοστικοί και αποφασισμένοι να επιμείνετε, θα βγείτε νικητές. Στην αντίθετη περίπτωση, είναι πιθανό να επικρατήσει στο περιβάλλον σας σύγχυση και ανεπάρκεια.

 

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ταύρο, μια θέση που ενισχύει τη ευδιαθεσία και την ακμαιότητά της. Εδώ η θεά του έρωτα προτιμά να βλέπει την αίσια πλευρά των πραγμάτων, κάτι που θα προσδώσει και στη δική σας διάθεση.

zodia-taro-45

Ο λαμπερός Ήλιος και ο επικοινωνιακός Ερμής θα βρίσκονται στους Διδύμους. Αυτό τους κάνει αεικίνητους και οξύνει την περιέργειά τους και τη διάθεση για ανανέωση. Θα είναι εξαιρετικά αποδοτικοί στους τομείς τους, γιατί στηρίζονται επιπλέον από τον Δία, τον Ουρανό και τους Δεσμούς της Σελήνης.

zwdia-66

Μπορεί να προκύψουν κάποια μικρά εμπόδια καθ’ οδόν – που θα οφείλονται στην αντίθεσή τους με τον Κρόνο, είτε να παρεκκλίνουν λίγο της πορείας τους – λόγω του τετραγώνου που θα σχηματίσουν με τον Ποσειδώνα.

Ο Ιούνιος του 2017 δεν θα είναι απόλυτα ανέφελος…

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Καρκίνο, από όπου θα σχηματίσει έναν σημαντικό μεγάλο σταυρό με τον Δία από τον Ζυγό, τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Αυτή είναι μια όψη διέγερσης και πρόκλησης, με τις δράσεις να φτάνουν στο σημείο της υπερβολής και να αυξάνεται ο κίνδυνος για βίαια επεισόδια, συγκρούσεις, ατυχήματα, φυσικές καταστροφές, σύγχυση και αναταραχές.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia - love

Από την άλλη πλευρά, τα δύο πρώτα δεκαήμερα του Ιουνίου ο Ήλιος και ο Ερμής (από τους Διδύμους) θα σχηματίσουν ένα ασταθές τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς. Η θέση αυτή ενέχει κάποιες δόλιες και τοξικές επιδράσεις, με τον κίνδυνο να παρθούν λάθος αποφάσεις.

Ο μόνος πλανήτης που θα βρίσκεται σε σταθερό ζώδιο, είναι η Αφροδίτη που θα επισκέπτεται τον Ταύρο. Είναι σπουδαία η σταθερή και προσγειωμένη θέση της, γιατί η Αφροδίτη ορίζει τον έρωτα, τη συνεργασία και την απόλαυση της ζωής. Και αφού αυτά θα είναι στο προσκήνιο, είναι βέβαιο ότι όλοι θα περάσουν πολύ πιο εύκολα όλες τις προκλήσεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75