ζωδια Ιχθυες Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

ixthyes-xwrismos

 

Κάποιος είπε κάποτε: “Οι συμβουλές είναι άχρηστες γι’ αυτό είναι και δωρεάν”! Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2016 η συμβουλή κάποιου μπορεί πραγματικά να είναι πολύ χρήσιμη. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το να πάρετε μια απόφαση, τότε μια δεύτερη αμερόληπτη ή ακόμα και επαγγελματική γνώμη μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Πρόκειται για ένα μήνα που μπορεί να νιώθετε βομβαρδισμένοι με αντικρουόμενες πληροφορίες και μπορεί να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε τι ή ποιον να πιστέψετε, αυτός είναι ο λόγος που ένα αμερόληπτο τρίτο πρόσωπο θα μπορούσε να διευκρινίσει τα ζητήματα για εσάς.

 

Ο Αύγουστος του 2016 είναι επίσης ένας καλός μήνας για να ξεκαθαρίσετε τα θέματα μέσα στο μυαλό σας – αν υπάρχει κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει πριν ή χρειάζεται να κάνετε έτσι ώστε να το βγάλετε από το μυαλό σας ή από τη συνείδησή σας, θα πρέπει να κάνετε βήματα τώρα για να το θέσετε επί τάπητος. Είναι ένας μήνας που πρέπει να βεβαιωθείτε ότι τα περασμένα είναι περασμένα, και να κάνετε ειρήνη με τους άλλους και με τον εαυτό σας.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μερικές φορές οι σκέψεις μας είναι ο χειρότερος εχθρός μας, και μπορούμε να αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις να τρέχουν εκτός ελέγχου – σε σημείο όπου απλά δεν είμαστε λογικοί – και συχνά τα πράγματα δεν είναι ποτέ τόσο άσχημα όσο φανταζόμαστε. Τον Αύγουστο του 2016 αντιμετωπίστε αυτά τα πράγματα που αποφεύγατε, θα είναι μίλια μακριά από αυτό που φανταζόσασταν πως θα είναι, και θα νιώσετε σαν να βγάλατε ένα φορτίο από το μυαλό σας όταν θα έχετε αντιμετωπίσει αυτά τα θέματα.

Συχνά μπορεί να είναι δυσκολότερο να ηρεμήσουμε τις δικές μας εκνευριστικές φωνές της κριτικής από το να ασχοληθούμε με των άλλων ανθρώπων. Τον Αύγουστο θα βρείτε τους άλλους ανθρώπους πολύ χρήσιμους και υποστηρικτικούς απέναντι σας συναισθηματικά και από την άποψη των στόχων σας – θα πρέπει, ωστόσο, να ασχοληθείτε με τις δικές σας αμφιβολίες, αντικαθιστώντας τις με πιο ενεργητικές, ενθαρρυντικές σκέψεις.

zwdia shmera

Επαγγελματικό Μηνιαίο Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Εάν εργάζεστε στις τέχνες και στα δημιουργικά πεδία, ο Αύγουστος μπορεί να είναι ένας μήνας που η κριτική και το να πρέπει να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές θα είναι δύσκολο να το καταπιείτε. Μπορεί να χρειαστεί να δαγκώσετε τη γλώσσα σας και να αφοσιωθείτε στην επεξεργασία, τη μείωση ή το να ξανακάνετε τη δουλειά σας από την αρχή. Κατά τη διαδικασία, θα βρείτε πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν και θα καταλήξετε με ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Στις επιχειρήσεις, ο Αύγουστος σηματοδοτεί ένα μήνα που οι συνεργασίες ή οι κοινοπραξίες είναι μια εξαιρετική ιδέα για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ή τις προοπτικές της σταδιοδρομίας σας. Οι Ιχθύες απολαμβάνουν να εργάζονται με τους ανθρώπους, ειδικά τους ανθρώπους που έχουν μια ισχυρή αίσθηση των οικονομικών και της διαχείρισης. Οι Ιχθύες είναι συχνά λιγότερο συγκεντρωμένοι και μπορεί να είναι ανοργάνωτοι και έτσι μια συνεργασία μπορεί να επιτρέψει στους Ιχθύες την ελευθερία να εκφράσουν τη δημιουργική και εμπνευσμένη πλευρά τους, χωρίς να βαλτώνουν με διευθυντικές λεπτομέρειες. Είναι πιθανό να συνεργαστείτε με κάποιον που είναι μεγαλύτερος ή πιο καταξιωμένος και που έχει ήδη πρόσβαση σε κανάλια ή δίκτυα που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση να σηκωθεί από το έδαφος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Οικονομικά, ο Αύγουστος μπορεί να είναι δύσκολος μήνας με λογαριασμούς που πρέπει να πληρωθούν ή ασφάλιστρα να επαναδιαπραγματευθούν, οπότε μην αναλάβετε καμία μεγάλη δαπάνη. Προσέξτε για αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις των δανείων σας ή των προγραμμάτων επιστροφής τους.
Οι Ιχθύες θα πρέπει να βεβαιωθούν ότι τα φορολογικά τους κρατούνται ενήμερα και πως υπάρχουν αντίγραφα για όλες τις πληροφορίες σας, καθώς προβλήματα που ανακύπτουν τώρα μπορούν να κάνουν πιο περίπλοκη την επιστροφή σας.

Ένας πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικός μήνας για τους Ιχθύες που είναι ψυχολόγοι, σύμβουλοι ή ακόμη και μέντιουμ και για εκείνους που χρησιμοποιούν αποκρυφισμό / νέας εποχής μέσα για να βοηθήσουν τους ανθρώπους – μπορείτε να σημειώσετε πρόοδο στην αύξηση της κατανόησής σας και να αναπτύξετε τις προσωπικές σας τεχνικές και τα συστήματα για να βοηθήσετε τους άλλους. Μπορεί να αναπτύξετε ένα νέο ψυχομετρικό τεστ, μια θεραπευτική τεχνική ή ένα πρόγραμμα εκμάθησης.

zwdia-66