ζωδια Ιχθυες Ιούλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

gay-pisces

 

Είστε πολύ απασχολημένοι αυτή τη στιγμή στη δουλειά σας και απολαμβάνετε αυτό που κάνετε ως εργασία, το οποίο αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει ευρύτερο πεδίο εφαρμογής: όσον αφορά το να γνωρίζετε ανθρώπους και εμπειρία ζωής. Ταξίδια σε σχέση με την εργασία σας είναι μια πολύ μεγάλη πιθανότητα και μπορεί επίσης να είστε σε θέση να αναμίξετε ένα δίκαιο ποσό απόλαυσης, με τα ταξίδια για δουλειά.

 

Η περαιτέρω εκπαίδευση και η μελέτη μπορεί να παίξουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί να χρηματοδοτείται από τον εργοδότη σας, ή μπορεί να είναι κάτι που θα αναλάβετε με σκοπό να πάρετε μια νέα θέση στη δουλειά σας, η οποία θα σας δώσει περισσότερη ελευθερία και θα σας παρέχει καλύτερες προοπτικές.
Η υγεία είναι κάτι που μπορεί εύκολα να αγνοηθεί τον Ιούλιο του 2016 και η υπερβολή σε όλες τις μορφές της μπορεί να οδηγήσει σε κάποιο πρόβλημα: όχι μόνο υπερβολή στο φαί και το αλκοόλ, αλλά ακόμη και υπερβολή στα συμπληρώματα ή μια πολύ αυστηρή προσκόλληση σε ένα διαιτητικό πρόγραμμα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Να είστε στη μέση του δρόμου, όταν πρόκειται για την υγεία σας και μην στρέφεστε στην περιφέρεια του φυσιολογικού στην αναζήτηση της φυσικής κατάστασης ή της λεπτότητας.
Να έχετε προσεκτική προσέγγιση στις νομικές σχέσεις που αρχίζουν τώρα και μην τις βιάζετε. Πάρτε το χρόνο σας για να εξοικειωθείτε εντελώς με τους όρους και τις προϋποθέσεις, καθώς αγνοώντας κάτι ζωτικής σημασίας τώρα, θα μπορούσε να έχει μια αρκετά αποδιοργανωτική επίδραση στη ζωή σας αργότερα. Αν χρειάζεται να κινήσετε κάποιες νομικές διαδικασίες εναντίον κάποιου, τώρα είναι μια πολύ καλή στιγμή, καθώς θα μπορέσετε να επιλύσετε το θέμα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Παίρνετε πολλή υπερηφάνεια από αυτό που κάνετε τώρα και προσφέροντας υπηρεσίες σε άλλους (δηλαδή τους φίλους, την οικογένεια ή ακόμα και αγνώστους) που το έχουν ανάγκη, μπορεί να σας φέρει μια αίσθηση προσωπικής υπερηφάνειας. Αν και δεν είναι καλό να σας γίνετε έμμονη ιδέα, τον Ιούλιο του 2016 μπορεί να περάσετε ένα τεράστιο ποσοστό του χρόνου σας δουλεύοντας σε ένα προσωπικό έργο, φροντίζοντας να το φέρετε 100% εκεί που θέλετε και αυτό μπορεί να είναι άκρως ικανοποιητικό.

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016
Απολαμβάνετε την δουλειά σας τώρα, εν μέρει λόγω της ενισχυμένης έκθεσης στους συναδέλφους σας και της αυξημένης ποσότητας πιο ενδιαφέρουσας δουλειάς που κάνετε. Ο φόρτος εργασίας σας μπορεί κάλλιστα να αυξηθεί, αλλά βρίσκετε την δουλειά σας τονωτική και βελτιώνετε τις δεξιότητες σας παράλληλα. Μπορεί να σας ζητηθεί να εκπαιδεύσετε το νέο προσωπικό, ή μπορεί να συμβάλετε σε ένα εκπαιδευτικό εγχειρίδιο ή ένα επαγγελματικό περιοδικό.

Αν είστε επαγγελματίες ή εμπειρογνώμονες σε ένα πεδίο, μπορείτε κάλλιστα να τραβήξετε τα βλέμματα τον Ιούλιο του 2016 και μπορεί να κληθείτε για να μιλήσετε στο ραδιόφωνο ή να συμβάλετε σε μια δημοσίευση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Ο Ιούλιος του 2016 είναι ιδανική στιγμή για να δημοσιεύσετε τις γνώσεις σας σε ένα βιβλίο πάνω σε ένα τεχνικό θέμα.
Όσοι από εσάς δουλεύετε στη βιομηχανία υπηρεσιών θα βρείτε ότι η επιχείρηση σας πάει πολύ καλά. Μπορεί να αρχίσετε να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε μια νέα πελατεία, είτε γεωγραφικά είτε πολιτισμικά.

Ο Ιούλιος του 2016 είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τους Ιχθύες, οι οποίοι επιδιώκουν να αλλάξουν απασχόληση, προκειμένου να βρουν καλύτερες συνθήκες εργασίας ή για εκείνους που αναζητούν εργασία, καθώς η τύχη είναι με το μέρος σας. Είναι μια εποχή ευκαιριών στα πλαίσια της σταδιοδρομίας σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, ψάξτε στους νομικούς τομείς, στο έργο της αστυνομίας, των δικαστηρίων, στην εκτύπωση, τον τουρισμό ή στις προσφορές ή ακόμη και στο στρατό.
Μια μοναδική ευκαιρία μπορεί να σας έρθει μέσω της δουλειάς τον Ιούλιο του 2016.

zwdia-zodia-astrologia-65