ζωδια Ιχθύες Ιούνιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

ixtheis-synastria

 

Ο Ιούνιος του 2016 είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν μικρό έλεγχο για το πού βρίσκεστε σε σχέση με τους στόχους σας για το έτος και θα πρέπει να καταστρώσετε νέα σχέδια και στρατηγικές με βάση το πώς πάνε τα πράγματα, για να παραμείνετε στο δρόμο σας. Τα οικογενειακά θέματα είναι πολύ σημαντικά αυτή τη στιγμή και οι οικογενειακές εκδηλώσεις μπορεί να σας φέρουν σε επαφή με ένα μέλος της οικογένειας σας που δεν είχατε δει εδώ και χρόνια. Μπορεί να ανανεώσετε μια φιλία με κάποιον ξάδελφο ή κάποια άλλη σχέση που είχατε χάσει την επαφή.

 

Αυτός μπορεί να είναι ο μήνας που μετακομίζετε,ο περασμένος μήνας δεν ήταν καλή στιγμή για να σχεδιάσετετην μετακίνηση σας, αλλά αυτός είναι πολύ καλύτερος για να μετακομίσατε ή να υπογράψετενέο συμβόλαιο για μίσθωση. Η μετακόμιση θα σας δώσει εξαιρετικό κίνητρο για να απαλλαγείτε από παλιά σκουπίδια και πράγματα από το παρελθόν, που δεν έχουν πλέον κανένα νόημα. Ακόμα κι αν δεν μετακομίσετε, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να καθαρίσετε τους χώρους στο σπίτι σας, που είναι παραγεμισμένοι και για να πάρετε το πάνω χέρι σε γραφειοκρατικά θέματα. Πάρτε το χρόνο σας για να τελειώσετε τα παλιότερα έργα σας, πριν ξεκινήσετε νέα και βεβαιωθείτε ότι είστε επιμελείς στις εκκρεμότητες σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Κατά τη διάρκεια του Ιουνίου μπορεί να ξεκινήσετε να εξετάζετε εναύσματα, δηλαδή, πράγματα που ξεκίνησαν ορισμένες αντιδράσεις μέσα σας. Τον Ιούνιο του 2016 και φέτος ειδικότερα, πρέπει να συνειδητοποιήσετεπως αυτό που σκέφτεστε εσείς για εσάς, είναι αυτό που μετράει πραγματικά και το τι σκέφτονται οι άλλοι ή λένε για εσάς δεν έχει σημασία. Αν αυτοί οι άνθρωποι είναι οι γονείς σας –αντιστρέψτε την ψυχολογία σας που αποκτήθηκε από την παιδική σας ηλικία και επαναπρογραμματίστε τον εαυτό σας για να αναζητήσει την ευτυχία για τον εαυτό σας και όχι να ζείτε τη ζωή για χάρη των αναγκών και των αξιών των άλλων. Αυτός ο χρόνος είναι πολύ σημαντικόςγια την ανακάλυψη του εαυτού σας και για την πορεία της ζωής σας. Αντικρίζετε το δικό σας μοναδικό πεπρωμένο,που είναι διαφορετικό από αυτό που είχατε προγραμματιστεί να θέλετε ή να αγωνίζεστε για να αποκτήσετε.

zwdia-taro-astra

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016
Τον Ιούνιο του 2016 θα πρέπει να ρίξετε μια σοβαρή ματιά στα σχέδια σας και να αποφασίσετεαπλά ποια δεν είναι πρακτικά δυνατά αυτή τη στιγμή και να τα αφήσετε στην άκρη για κάποια άλλη στιγμή. Πρακτικοί λόγοι, ιδίως οικονομικοί, θα πρέπει να υπερισχύσουν των προσωπικών σας έργων και θεμάτων, που μπορεί να είναι μέσα στην καρδιά σας.
Τον Ιούνιο του 2016 τα περισσότερα σχολεία και πανεπιστήμια έχουν εξετάσεις και κλείνουν για το καλοκαίρι και αυτή είναι μια πραγματικά πολύ τυχερή περίοδος για όλους τους Ιχθύες που σπουδάζουν ή συμμετέχουν σε εξετάσεις, καθώςη συγκέντρωση και η ικανότητα σας να γράφετε με συνέπεια και με τη λογική σας, είναι ενισχυμένη. Η διαύγεια του νου, θα βοηθήσει όλους εκείνους που σπουδάζουν, στην επίτευξη καλών αποτελεσμάτων, για τα οποία θα είναι υπερήφανοι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 
Ο Ιούνιος είναι επίσης καταπληκτικός μήνας για όσους εργάζονται με προθεσμίες και υπό πίεση, καθώς μπορείτε να εργαστείτε με ταχύτητα και ακρίβεια και να έχετε μεγάλη παραγωγικότητα και να φτάσετε ακόμη και στην προαγωγή ή την αναγνώριση. Το να τηρείτε τους κανόνες και να ακολουθείτε τα πρωτόκολλα είναι πολύ σημαντικό σε όλες τις σταδιοδρομίες. Δεν έχει να κάνει με το «γλείψιμο»των ανωτέρων σας, αλλά με το να δείξετε σεβασμό στον τρόπο που κάνουν τα πράγματα, το οποίο μπορεί κιόλας να σας αποφέρει περισσότερους πόντους, από τον ναπροσπαθήσετε να αποδείξετε ότι ο τρόπος σας είναι καλύτερος.
Σε όλες τις δουλειές, παραμείνετε στον ίσιο και ασφαλή δρόμο και μην ξεστρατίσετε από την πλευρά της προσοχής–να είστε επιμελείς και βεβαιωθείτε ότι κρατάτε καλές τις επιδόσεις σας και τα χρονοδιαγράμματα σας,καθώς μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να καταλήξει να είναι πιο σημαντική απ’ όσο νομίζατε.

zwdia-zodia-astrologia-65