ζωδια Καρκινος Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

zwdio-karkinos

 

Αισιόδοξοι και ανοιχτόμυαλοι, μπορείτε να πετύχετε πολλά αυτό το μήνα, όσο αφορά την επίτευξη της σύνδεσης και της επικοινωνίας με τους άλλους. Είστε επεκτατικοί στην έκφρασή σας και στις ιδέες σας, και το γεγονός ότι είστε πολύ φιλοσοφικοί σχετικά με τα προβλήματα, σας κάνει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με χάρη, να μάθετε από τα λάθη σας και να προχωρήσετε γρήγορα παρακάτω.

 

Είναι Αύγουστος και οι περισσότεροι συνήθως φεύγουν για διακοπές αυτό το μήνα. Ωστόσο, καθώς τα διεθνή ταξίδια ενδείκνυνται για τους Καρκίνους, αυτές οι διακοπές θα έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο σε εσάς από ότι οποιεσδήποτε απλές διακοπές συνήθως κάνετε, δηλαδή μπορεί να σας εμπνεύσουν να μάθετε μια νέα γλώσσα, ή μπορεί να ενδιαφερθείτε για μια νέα θρησκεία ως άμεσο αποτέλεσμα αυτών των διακοπών.

tarw-zwdia

Κάτι αυτό τον Αύγουστο, όπως οι διακοπές σας, θα αλλάξει την προοπτική σας και θα σας ανοίξει μια νέα λεωφόρο σκέψης που θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας για τον επόμενο τουλάχιστον χρόνο. Μπορεί να είναι ορισμένες προκαταλήψεις που έχετε ή προκατασκευασμένες ιδέες να καταρρεύσουν εντελώς, αφήνοντάς σας με μια πιο ολιστική προσέγγιση στη ζωή και στους ανθρώπους.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Προσέχετε να μην σπαταλήσετε τα χρήματά σας τον Αύγουστο του 2016, μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις ή βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον κρατήσει την απόδειξη, καθώς μπορεί να παρασυρθείτε από τη στιγμή και να μετανιώσετε μερικές από τις αγορές σας αργότερα… ακόμα κι αν έμοιαζαν με την καλύτερη προσφορά που είδατε ποτέ όταν τις κάνατε. Τόσο στις υλικές αγορές αλλά και πνευματικά μιλώντας, επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι πραγματικό και έχει αξία διαρκείας, και μην ξεγελαστείτε από την επιφανειακή λαμπρότητα ενός αντικειμένου ή ενός ατόμου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Ο Αύγουστος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τις εκδόσεις, τη διδασκαλία, τις σπουδές ή για οποιαδήποτε βιομηχανία ασχολείται με τα ταξίδια ή το διεθνές εμπόριο. Αν και αυτός είναι ιδανικός μήνας για να επεκταθείτε στους περισσότερους τομείς της επιχείρησής σας, θα πρέπει να επενδύσετε και να δαπανήσετε χρήματα σοφά – δεν είναι όλες οι ευκαιρίες ίσες και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αναλύσει το κόστος και έχετε αξιολογήσει ρεαλιστικά την αποδοτικότητα. Προσέξτε τους ανθρώπους των μεγάλων πωλήσεων, δεν πρέπει να πειστείτε να υπογράψετε πάνω στη διακεκομμένη γραμμή λόγω φανταχτερών πρακτικών πώλησης, καθώς τα πράγματα δεν είναι πάντα αυτά που φαίνονται και μπορεί να καταλήξετε να συμφωνήσετε σε κάτι που δεν θα αξίζει τα χρήματά του.

Για τους Καρκίνους που γράφουν, ο Αύγουστος του 2016 είναι μια πολύ δημιουργική στιγμή, όπως επίσης και ένας χρόνοςπου μπορείτε να πατήσετε σε ανθρωπολογικούς παράγοντες για να αυξήσετε το βάθος και το νόημα αυτού που γράφετε. Σε οποιοδήποτε είδος εργασίας, βεβαιωθείτε ότι είστε στην κορυφή των τάσεων, τόσο κοινωνικά όσο και πολιτικά, για να διασφαλίσετε ότι θα ενεργήσετε με την παλίρροια της κοινής γνώμης. Είναι σημαντικό τώρα να φαίνετε ότι ακολουθείτε, ίσως δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να ξεχωρίσετε και να είστε αμφιλεγόμενοι.
Στην εργασία σας, θα ενθαρρυνθείτε να αναλάβετε περισσότερη ηγεσία σε οικονομικά θέματα ή να είστε υπεύθυνοι για κεφάλαια – αυτό θα σας ταιριάζει και θα οδηγήσει σε παρόμοιους ρόλους στο μέλλον.

zwdia-66