ζωδια Καρκινος Ιουλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

 

Μια έντονα τελειομανής τάση σημαίνει ότι είστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσανατολισμένοι. Έχετε αυξημένη αίσθηση ευθύνης στις οικονομικές σας υποθέσεις, όπως και στην εργασία σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Έχετε ισχυρή την αίσθηση του να κάνετε το σωστό,πράγμα που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετετην εστίαση σας, παρά τα εμπόδια. Είστε δεσμευμένοι στην οργάνωση σας και θέλετε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον εαυτό σας και τους άλλους .

 

Δεν μπορείτε να ανεχθείτε την τεμπελιά και την απάθεια στους γύρω σας και μπορεί να κερδίσετε την φήμη του αφεντικού, τον Ιούλιο του 2016. Δεν είστε πολύ υπομονετικοί και δεν υπομένετε τους ανόητους πρόθυμα. Έχετε ισχυρή θέληση και θέλετε να δείτε πρακτικά επιτεύγματα.
Επιβαρύνσεις και συναισθηματική ευθύνη είναι επίσης θέματα τον Ιούλιο – ηλικιωμένοι συγγενείς ή μέλη της οικογένειας, μπορεί να είναι πολύ απαιτητικά – μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτούς πιο ήρεμα και λογικά.
Ο Ιούλιος είναι ένας μήνας όπου η αποφασιστικότητά σας και η φιλοδοξία σας, καθώς και η ορθή σας κρίση και η επιμέλεια σας, μπορούν να σας φέρουν αποτελέσματα. Θα προσπαθήσετε να ασκήσετε την υπευθυνότητα και θα απολαύσετε ηγετικούς ρόλους.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Ένα μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να μην συγχωρείτε και να σταθείτε σε αγανακτισμένες σκέψεις. Η πρόκληση τον Ιούλιο του 2016 είναι να ανησυχείτε μόνο για ότι έχετε στον έλεγχο σας και να επανέρχεστε γρήγορα μετά τις αποτυχίες ή τις διαφωνίες.
Έχετε ισχυρή αίσθηση του σκοπού τον Ιούλιο και θα δείξετε την αφοσίωσή σας στους ανθρώπους και στους σκοπούς που υποστηρίζετε. Είναι, επίσης, μια στιγμή που θα σταθείτε σθεναρά δίπλα στους συμμάχους σας, στις αξίες σας και τους αγαπημένους σας, ακόμη και μπροστά στην κριτική.

zwdia shmera

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016
Η οικονομική διαχείριση στην επιχείρησή σας είναι ζωτικής σημασίας – έξοδα πρέπει να εξεταστούν και ίσως κάποιες εργασίες μπορούν να ανατεθούν σε τρίτους. Ψάξτε για νέους προμηθευτές και επικεντρωθείτε στο ρεύμα επένδυσης και εξερευνήστε διεξόδους για εξοικονόμηση κόστους, τον Ιούλιο του 2016.
Καρκίνοι, τον Ιούλιο μπορεί να συμμετάσχετε σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και φιλανθρωπικές δραστηριότητες που διοργανώνονται από τον εργοδότη σας, μπορεί επίσης να συμμετάσχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις με τους συναδέλφους σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love
Βιωσιμότητα και ζητήματα που επηρεάζουν την εταιρεία σας ή τη σχέση των επιχειρήσεων με την τοπική κοινότητα θα βρεθούν κάτω από το μικροσκόπιο. Όσο περισσότερο η επιχείρησή σας θεωρείται ως μέρος της τοπικής κοινωνίας, τόσο το καλύτερο, αν αυτό που κάνετε ή ο τρόπος που το κάνετε, προκαλεί αντιδράσεις, αυτό θα πρέπει να εξεταστεί.
Σκληρή δουλειά μέσα σε μια δομή θα είναι το θέμα στην εργασία –ο Ιούλιος δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να είστε αμφιλεγόμενοι και να πάτε ενάντια στους κανόνες, δουλέψτε με ό,τι έχετε και ό,τι ξέρετε. Είναι ένας χρόνος για να βελτιωθείτε και όχι να καινοτομήσετε και έτσι επικεντρωθείτε στο να κάνετε κάτι 100% σωστά, πριν μεταβείτε στο επόμενο πράγμα.
Ο Ιούλιος του 2016 είναι ένας εξαιρετικός μήνας για όσους μελετούν τις τέχνες, όπως τη γλυπτική, την αρχιτεκτονική, το θέατρο, το design, τον κινηματογράφο ή τις γραφικές τέχνες.

zwdia-zodia-astrologia-65