ζωδια Καρκινος Ιούνιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

zwdio-karkinos

 

Μπορείτε να μάθετε τον Ιούνιο του 2016 πώς μια διακριτική αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται τον εαυτό σας, μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στην αποτελεσματικότητά σας. Είναι στην πραγματικότητα ένας δύσκολο μήνας, πολλά ρίχνονται μπροστά σας και τα πάντα που έρχονται στο δρόμο σας είναι μια ευκαιρία να μάθετε και κάτι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσον αφορά την ανάπτυξη και την εξέλιξη σας.

 

 

Σε ένα γενικότερο επίπεδο, θα συναντήσετε νέες καταστάσεις στον Ιούνιο του 2016, που θα αντικατοπτρίζουν το πόσο μακριά ο νέος σας ή ο εξελισσόμενος εαυτός σας έχει φτάσει. Όταν αλλάζετε για το δικό σας καλό, δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι, κάποιοι θα νιώσουν κάπως άβολα καθώς ο νέος σας εαυτός θα είναι απειλή για αυτούς. Δεν πρέπει να υποχωρήσετε, αυτή η χρονιά σας δίνει μια φανταστική ευκαιρία για να βελτιώσετε την αυτογνωσία σας, οπότε χρησιμοποιείστετόσο τις περίεργες, όσο και τις ενοχλητικές συνθήκες του Ιούνη για να προωθήσετετην κατανόηση του εαυτού σας, ακόμα και αν αυτό που ανακαλύψετε σας κάνει να νιώσετε άβολα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Η φαντασία σας και η ικανότητα σας να δημιουργείτε εικόνες με το μυαλό σας είναι συγκλονιστική τον Ιούνιο του 2016 και έτσι αν χρησιμοποιήσετε αυτή την διορατικότητα,σε συνδυασμό με επιβεβαίωση για να σκεφτείτε θετικά, ή αν χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας στις καθημερινές δουλειές σας, θα διαπιστώσετε ότι η ικανότητά σας να βλέπετε τα πράγματα με σαφήνεια μέσα στο κεφάλι σας είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουνίου 2016

Ένας εξαιρετικός μήνας για τους Καρκίνους που εργάζονται στον κινηματογράφο, τη μουσική, το θέατρο, αλλά και την φαρμακευτική. Θα είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί και τα αποτελέσματα θα είναι πηγή έμπνευσης για πολλούς. Η κοινή σας αντίληψη και η ικανότητα σας να ενεργείτεπριν από τις τάσεις που αναδύονται, θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε και να έχετεμεγάλο αντίκτυπο στο κοινό.


Ναι, θα έχετε αμφιβολίες και ο τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτές τις αμφιβολίες είναι μέσω της καλής ρουτίνας και της επιμονής. Για επαγγελματικές σταδιοδρομίες που είναι συμπονετικές και δημιουργικές, αυτός είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας. Είναι λιγότερο ευνοϊκός για καριέρες σε τραπεζικές υπηρεσίες, κατασκευαστικές και στην διαχείριση, γιατί οι πληροφορίες μπορεί να είναι θολές, ασαφείς,τα σκληρά και γρήγορα γεγονότα θα είναι δύσκολο να προσδιοριστούν και πολλές αποφάσεις μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι. Πάρτε το χρόνο σας για οποιεσδήποτε αποφάσεις θα πρέπει να πάρετε και καταλάβετε ότι καμία απόφαση δεν θα είναι 100% ή ακόμα και 70% σωστή –καλύτερα να καθυστερήσετε σημαντικές οικονομικές αποφάσεις (μέχρι τον επόμενο μήνα) και όπου αναγκαστείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφόρων επιλογών, χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας και μην κοιτάτε πίσω.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Δεν είναι καλή περίοδος για υποθέσεις ή τζόγο με τα χρήματα σας ή το μέλλον της επιχείρησής σας, να προσέχετε πολύ για απάτες ή τυχόν προοπτικές που μοιάζουν πολύ «λαμπερές» – εάν ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, πιθανότατα είναι!
Να είστε πολύ σαφείς στις επικοινωνίες σας και να κρατάτε τα πάντα γραπτώς – αποφύγετε τις προφορικές συμφωνίες, γιατί δεν πρόκειται να εκπληρωθούν.
Μην πιστέψετε την ονομαστική αξία κανενός – ελέγξτε τις πληροφορίες σας και πάρτε μια δεύτερη γνώμη σε θέματα που έχουν σημασία.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65