ζωδια Κριος Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-krios

 

Για το ζώδιο του Κριού ο Αύγουστος του 2016 είναι ένας μήνας προσαρμογών, όπου θα διαχωρίσετε τον εαυτό σας από ανθρώπους, τόπους και καταστάσεις που δεν σας βοηθούν συναισθηματικά ή από την άποψη της καριέρας σας.
Το να αναγνωρίσετε και ξαναδεσμευτείτε με τα καθήκοντα και τις ευθύνες σας, είναι επίσης ένα θέμα, καθώς αλλάζετε τον τρόπο που κάνετε πράγματα και τα πρότυπα συμπεριφοράς που δεν ταιριάζουν πια εκεί που πάτε και σε αυτά που κάνετε.

 

Μπορεί να είναι ότι έχετε τώρα μπει σε μια νέα θέση στη δουλειάς σας, έχετε βρει μια νέα δουλειά ή μια νέα βάση πελατών και πρέπει να προσαρμοστείτε σε νέα ήθη και νέους τρόπους αντιμετώπισης των πραγμάτων. Είναι ένα βήμα παραπέρα, με ένα υψηλότερο επίπεδο να απαιτείται και νέους κανόνες και κανονισμούς για να μάθετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι νομικές υποθέσεις και η απασχόληση σας με κυβερνητικές υπηρεσίες πρόκειται οπωσδήποτε να προκύψουν, οπότε κρατήστε τη γραφειοκρατία σας σε τάξη και κρατήστε σημειώσεις με ημερομηνίες και ονόματα οποιουδήποτε σχετικού μιλήσατε. Δεν θα είναι δυνατόν να πετύχετε ή να ολοκληρώσετε όλα όσα στοχεύετε τον Αυγούστου, καθώς όχι μόνο είναι πολύπλοκατα γεγονότα, αλλά και οι άνθρωποι που βασίζεστε πάνω τους δεν θα λειτουργήσουν όπως θα περιμένατε και θα υπάρξουν καθυστερήσεις και προβλήματα, ιδίως σε σχέση με νομικά ζητήματα και με την κυβέρνηση.

zwdia shmera

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Τον Αύγουστο του 2016 στο πλαίσιο της εργασίας σας, είναι σημαντικό να είστε ενημερωμένοι για όλους τους σχετικούς νέους νόμους και τις κανονιστικές διατάξεις που αφορούν τον κλάδο σας. Είτε πρόκειται για την υγεία και την ασφάλεια, τη φορολογική νομοθεσία, τους κανονισμούς εκδόσεων, το εργατικό δίκαιο, κλπ, θα πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι και να διασφαλίσετε ότι εσείς, η επιχείρησή σας και το τμήμα σας, πληροίτε τις απαιτήσεις.
Μπορεί να είναι ένας αρκετά συγκεχυμένος χρόνος στη δουλειά σας – δεν είστε σίγουροι για το αν θα πρέπει να επεκταθείτε ή να κάνετε οικονομία, καθώς τα οικονομικά μηνύματα δεν βγάζουν νόημα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Σε μια κατάσταση υπαλλήλου, μπορεί να μην αισθάνεστε σίγουροι για το τι περιμένει το αφεντικό σας από εσάς: ο ρόλος σας μπορεί να μην είναι σαφώς καθορισμένος και μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να αιωρείται σε διαφορετικές προτεραιότητες πάνω στη δουλειά. Θα είναι δύσκολο να κρατήσετε τους πάντες ευχαριστημένους και θα είναι καλύτερο να απευθυνθείτε στο αρμόδιο τμήμα και σε όποιον τον αφορά, δεδομένου ότι δεν είναι δικό σας λάθος. Πάρτε το χρόνο σας για να εργαστείτε με τα σχέδια και τα προβλήματα στην εργασία σας μεθοδικά και προσεκτικά, καθώς οι αποφάσεις και τα σχέδια που θα κάνετε τον Αύγουστο θα έχουν σημαντικό μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

tarw-zwdia