ζωδια Κριος Μαιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

 

Η ζωή είναι λιγότερο ταραχώδης τον Μάιο του 2016 και οι αλλαγές που φέρνει θα είναι πιο εύκολες στην διαχείριση τους και πολύ πιο απολαυστικές. Είναι και πάλι χρόνος που οι εργασίες που γίνονται και οι ευκαιρίες που δημιουργούνται πρέπει να αξιοποιηθούν, αλλά θα ξεκινήσετε να βλέπετε τους καρπούς των προσπαθειών σας και την ανταμοιβή από την άποψη του κέρδους, όπως και της εκτίμησης.

 

 
Οι γυναίκες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας και μπορεί να έχουν μεγάλη επιρροή στο πως συμπεριφέρεστε στους άλλους, πόσο διπλωματικοί είστε και στο πόσο σέβεστε τα δικαιώματα των άλλων.
Είναι ένας μήνας ανώτερων παθών και θα αφιερώσετε χρόνο στα πράγματα που έχουν μεγάλη σημασία για εσάς. Μπορεί να παθιαστείτε για κάποιο νέο θέμα ή να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για να προβάλετε ενεργά και να προωθήσετε κάτι στο οποίο πιστεύετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Είστε πολύ επινοητικοί τον Μάιο και έτοιμοι να βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Με μεγάλη πνευματική ενέργεια, πρόκειται να καταφέρετε πολλά. Συνολικά, μπορεί να μην είστε τόσο συγκεντρωμένοι και μπορεί να σας λείπει η κατεύθυνση – θα έχετε την τάση να ασχολείστε με τα πράγματα που παρουσιάζονται, αντί να παίρνετε πρωτοβουλίες. Είναι η ιδανική στιγμή να ξεμπερδεύετε και με τις μικρότερες λεπτομέρειες και να δημιουργήσετε περισσότερη οργάνωση μέσα στο περιβάλλον εργασίας σας.

zwdia
Εάν εργάζεστε στην δημοσιογραφία ή τα μέσα ενημέρωσης, πρέπει να προσέχετε την τάση να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους και να κάνετε σχόλια που είναι κάπως αναίσθητα, γιατί μπορεί να είναι το τέλος σας – απλά δεν θα ακουστούν καλά στο κοινό σας και μπορεί να χτυπήσετε την λάθος νότα.

Βέβαια, αυτό μπορεί να ισχύει για κάθε θέση εργασίας, φροντίστε όταν τα λέτε κατάμουτρα, να ξέρετε όλα τα γεγονότα και να είστε δίκαιοι. Σε όλους αρέσει ένας άμεσος ομιλητής, αλλά αν μετατραπεί σε αγενής ή πολύ καυστικός, μπορεί να ξεφουσκώσει σαν σκασμένο μπαλόνι. Η ενασχόληση με τις μεταφορές εφοδιασμού ή την βελτίωση της επικοινωνίας του γραφείου και η πληροφορική μπορεί να είναι τα θέματα του μήνα.
Τα ταξίδια σε κοντινές περιοχές ή τα εγχώρια ταξίδια, για δουλειά, είναι πολύ πιθανά. Είναι ιδανική στιγμή για να γνωρίσετε νέους εμπορικούς συνεργάτες. Αποφύγετε τον σαρκασμό με τους πελάτες σας και τους ανθρώπους που δεν ξέρετε πολύ καλά.

zwdia-agnh