ζωδια Κριος Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-krios

 

Ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ένας ιδιαίτερα σημαντικός μήνας από την άποψη των θεμάτων που συζητήθηκαν στην εισαγωγή του Σεπτεμβρίου. Η δύναμη και η ενέργειά σας θα δοκιμαστεί, όπως επίσης και οι περισσότεροι τομείς της ζωής σας. Τα πράγματα θα φτάσουν στο σημείο θραύσης, και θα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Με πολλούς τρόπους, από τη στιγμή που θα έχετε ασχοληθεί με αυτά τα θέματα, θα είναι μια τεράστια ανακούφιση για εσάς. Το πώς θα ασχοληθείτε με αυτά, θα απαιτήσει μεγάλη ειλικρίνεια και αυτογνωσία. Όσο περισσότερο γνωρίζετε πραγματικά ποιοι είστε και τι αντιπροσωπεύετε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να πάρετε τις αποφάσεις σας και να είστε θετικοί στο να πάτε προς τα εμπρός.

 

Μην αποφεύγετε τις δύσκολες επιλογές, καθώς απρόσμενα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε με αυτές ούτως ή άλλως. Γεγονότα το Σεπτέμβριο θα δοκιμάσουν την πίστη σας στην πορεία της δράσης σας, την καριέρα ή τον τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει, αλλά αντιμετωπίζοντάς τα, μπορείτε να τα ξεπεράσετε και να βρείτε νέες ευκαιρίες.
Κάτω από τη σύγχυση του Σεπτεμβρίου, βρίσκεται μια δύναμη και μια αντοχή που θα σας εκπλήξει. Βρίσκετε μια πλευρά του εαυτού σας που ποτέ δεν γνωρίζατε πως υπάρχει.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αν η ζωή σας έχει φτάσει σε τέλμα, ο Σεπτέμβριος του 2016 θα σας ρίξει κάποια απρόσμενα γεγονότα, που θα σας ενθαρρύνουν να αγκαλιάσετε και πάλι τη ζωή και να αρχίσετε να ψάχνετε για τις δυνατότητες.

Το σύμπαν απαιτεί να συνεχίσουμε να μαθαίνουμε και να μεγαλώνουμε, και γι’ αυτό μας δίνει προκλήσεις: αυτές δεν αποτελούν τιμωρία, αλλά μια κλήση αφύπνισης για ευκαιρίες, ανάπτυξη και αυτογνωσία.
Ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ένας ιδιαίτερα φορτισμένος μήνας για εσάς, αγαπητοί Κριοί. Τα ιδανικά σας έρχονται σε σύγκρουση με τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου. Είστε ιδεαλιστές και πρακτικοί ταυτόχρονα. Ενθουσιασμένοι και αγχωμένοι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016
Ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ένας μήνας που πρέπει να είστε εξαιρετικά στρατηγικοί, και να παίξετε με τα χαρτιά σας κλειστά. Να είστε πολύ προσεκτικοί πού λέτε τι. Μην αφήσετε τα σχέδιά σας να μαθευτούν στους ανταγωνιστές σας και μην εμπιστεύεστε απολύτως τους συναδέλφους σας.
Να είστε λίγο μυστικοπαθείς και όχι τόσο ανοιχτοί (το οποίο είναι ο συνήθης χαρακτήρας του Κριού), αυτός είναι ο τρόπος για να ασχοληθείτε με τις υποθέσεις σας στο χώρο της εργασίας σας. Μην εμπιστεύεστε εύκολα, προσέχετε τις υστεροβουλίες. Μην πιστεύετε τίποτα στα τυφλά, και μην παρασυρθείτε από σχέδια / προγράμματα που προσφέρουν πάρα πολλά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε κάθε σπιθαμή της σύμβασής σας με τη δουλειά σας. Το να είστε αρνητικοί ή ύποπτοι, δεν είναι και τόσο κακό αυτό το μήνα. Οι συναντήσεις με τους άλλους θα είναι αρκετά έντονες, και οι απόψεις και των δύο πλευρών μπορούν να παγιωθούν και οι στάσεις να αλλάζουν δύσκολα. Θα είναι στο χέρι σας να συνεχίσετε να κινείτε τα πράγματα, παρά την αντίθεση συναδέλφων και τρίτων.
Κρατήστε το όραμά σας στο μυαλό σας, βρείτε τρόπους να σπρώχνετε τα εμπόδια και τις διαφορές στην άκρη. Μερικές φορές αξίζει να κάνετε κάποιο σκάψιμο, να εξετάζετε πέρα από τα προβλήματα και τα εμπόδια, και να κάνετε κάποια έρευνα σχετικά με τα γιατί: όλα έχουν ένα κρυμμένο πρόβλημα. Εάν μπορείτε να φτάσετε σε αυτό, μπορείτε καλύτερα να ασχοληθείτε με το θέμα ή τη διαφορά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75
Κοιτάξτε βαθύτερα. Ίσως να έχετε περισσότερα κοινά με αυτούς που είστε στα μαχαίρια, απ’ ότι νομίζετε. Κάντε έρευνα, κάντε αλλαγές, βρείτε κοινό έδαφος και μην κολλάτε σε αδιέξοδα.
Ο Σεπτέμβριο του 2016 είναι ένας πολύ συναρπαστικός μήνας ανακαλύψεων, για εκείνους τους Κριούς που εργάζονται στον τομέα των τεχνολογιών, της επιστήμης, της ιατρικής και της μηχανικής. Συνεχίστε, είστε σχεδόν στο τέλος.

tarw-zwdia