ζωδια Λεων Αυγουστος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

 

Αγαπητοί Λέοντες, ασκείτε μια τεράστια ποσότητα ενέργειας τον Αύγουστο του 2016 για να πετύχετε ότι θέλετε. Αυτός είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας, όπου ο ουρανός είναι το όριο όσο αφορά το τι μπορείτε να επιτύχετε. Έχετε την ενέργεια, τον ενθουσιασμό, την προθυμία, τη διπλωματία, το γρήγορο πνεύμα, τη διορατικότητα και την καλή κοινή λογική, για να παραμένετε στη γη και να είστε προσεκτικοί σε ό,τι κάνετε.

 

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την προσωπικότητά σας και την ικανότητά σας να οδηγείτε – μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους και να τους επιστρατεύσετε για να σας υποστηρίξουν. Χρησιμοποιήστε την αυτοπεποίθηση που αισθάνεστε αυτή τη στιγμή σε σχέδια δράσης και για να ξεκινήσετε νέες πρωτοβουλίες.
Οι ευκαιρίες έρχονται τώρα με ευθύνες – αυτή είναι μια ηθική και επίσης μια οικονομική ευθύνη. Για όλη την αυθεντικότητα και τη διασκέδαση που σας προσφέρεται, θα πρέπει επίσης να υπάρχει επιμέλεια και σκληρή δουλειά για να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Η τύχη άλλωστε έρχεται από την σκληρή δουλειά, έτσι δεν είναι;

tarw-zwdia
Μπορεί να χρησιμοποιήσετε αυτή την εποχή για ένα ταξίδι ζωής – αλλά αυτό το ταξίδι θα έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς από ότι συνήθως. Μπορεί να αποφασίσετε να επισκεφθείτε τη χώρα απ’ όπου προέρχονται οι γονείς σας για να έρθετε περισσότερο σε επαφή με τον πολιτισμό ή τη θρησκεία τους – αυτό μπορεί να αλλάξει την άποψή σας για τη ζωή αρκετά δραματικά, και να επηρεάσει τις μελλοντικές επιλογές σας.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια ανθρωπολογική ή ακόμα και μια αρχιτεκτονική μελέτη. Ίσως να δηλώσετε εθελοντές στο εξωτερικό ή να συμμετάσχετε σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή υποστηρικτική προσπάθεια. Η οπτική σας για τη ζωή πρόκειται να διευρυνθεί – δεν έχει να κάνει μόνο με το να δείτε τον κόσμο και να περάσετε καλά, έχει να κάνει με το να ανοίξετε τα μάτια σας και να αλλάξετε τις προοπτικές σας, με έναν τρόπο που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Αυγούστου 2016
Τα θέματα συνταξιοδότησης είναι ζωτικής σημασίας τον Αύγουστο του 2016: αν δεν έχετε αρχίσει ένα πρόγραμμα, ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να το σκέφτεστε. Αν έχετε ένα, ίσως θα πρέπει να το κοιτάξετε και πάλι, και να δείτε αν προσφέρει αξία και αν αξίζει τα λεφτά του. Υπάρχει μια επιθυμία για τις ευθύνες που έρχονται το δρόμο σας τον Αύγουστο του 2016 και είστε πρόθυμοι για το καθήκον, ακόμα κι αν αρχικά αισθάνεστε πτοημένοι. Ο Αύγουστος είναι ιδανικός μήνας για να ξεκινήσετε τα σχέδια που έχετε θέσει για να αλλάξετε δουλειά ή καριέρα, ή ακόμα και αν έχετε προγραμματίσει να δημιουργήσετε κάτι δικό σας.

Οι αρχές και το να είστε ειλικρινείς και δραστήριοι είναι πολύ σημαντικά για εσάς τον Αύγουστο του 2016, και θα επιδιώξετε να δημιουργήσετε τη φήμη ότι είστε απλοί, διεξοδικοί, επιμελείς και ηθικοί. Η ηθική είναι ένα μεγάλο θέμα του Αυγούστου στις επιχειρήσεις, έτσι εξασφαλίστε ότι όχι μόνο εσείς αλλά και ο καθένας γύρω σας ακολουθεί το πρωτόκολλο.
Μπορεί να είστε ο εμπνευστής πολλών πραγμάτων και ομαδικών δραστηριοτήτων, ειδικά αυτών που έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό.

zwdia-66