ζωδια Λεων Ιουλιος 2016 μηνιαίες προβλέψεις

miniaies-zwdio-lewn

 

Η κατανομή του χρόνου σας είναι αρκετά δύσκολη τον Ιούλιο του 2016: πρέπει να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ των εν εξελίξει εργασιών και έργων και της καλλιέργειας νέων πρωτοβουλιών που έχετε στο μυαλό σας.
Οι πλανήτες υποδεικνύουν νέα ξεκινήματα αυτό το μήνα. Ωστόσο, δείχνουν επίσης, ότι αυτά τα νέα ξεκινήματα δεν πρέπει να φάνε αποκλειστικά τον χρόνο σας – εξακολουθούν να υπάρχουν προηγούμενες ευθύνες που πρέπει να τιμηθούν. Έτσι, εν συντομία,να μην ξεχνάτε το παλιό, όταν αγκαλιάζετε το νέο.

 

Μπορεί να έχετε πρόσφατα μετακομίσει ή να αλλάξετε σπίτι μέσα στον Ιούλιο–μπορεί να μην είναι μια ομαλή κατάσταση και θέματα που έχουν να κάνουν με την προηγούμενη κατοικία σας, ίσως με τους παλιούς σπιτονοικοκύρηδες σας, ή ζητήματα συντήρησης, θα εξακολουθήσουν να απαιτούν την προσοχή σας.
Κατά καιρούς, τον Ιούλιο του 2016 θα είναι σαν να οδηγάτε με πατημένο το φρένο – θα πρέπει να είστε πειθαρχημένοι και υπομονετικοί και την ίδια στιγμή δεν θα μπορείτε απλά να σταματήσετε, θα πρέπει να συνεχίσετε να κινείστε και να παίρνετε τολμηρές αποφάσεις.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θέματα που αφορούν τη ζωή σας στο σπίτι, μπορεί να είναι βάρος. Είναι πιθανό οι ευθύνες που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένειά σας, να περιορίζουν την ελευθερία σας να ζήσετε τη δική σας ζωή. Μπορεί επίσης να είναι αλήθεια πως στάσεις και πεποιθήσεις του πολιτισμού σας, συγκρούονται με την επιθυμία σας για ελευθερία και το να ζήσετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε. Έχετε τη δύναμη να τα αντιμετωπίσετε αυτά, αν είστε υπομονετικοί και δράσετε λογικά.
Η υπερβολή σε γλυκά και λιπαρά τρόφιμα είναι ένας πειρασμός και θα πρέπει να τον αποφύγετε τον Ιούλιο του 2016.

 

zwdia - love

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Ιουλίου 2016
Μπορεί να σκέφτεστε ότι αρκετά με το παλιό, καιρός για το νέο, αλλά όπως αναφέρθηκε και στις προηγούμενες παραγράφους, οι δοκιμασμένες μέθοδοι και τα συστήματα δεν πρέπει να πεταχτούν πάνω στην βιασύνη σας να αγκαλιάσετε την αλλαγή και τις νέες τεχνικές. Επίσης, δεν πρέπει να παραμελήσετε παλιούς πελάτες, υπέρ μιας νέας αγοράς.
Ο Ιούλιος του 2016 είναι ένας εξαιρετικός μήνας για όσους βγάζουν χρήματα γράφοντας, ιδιαίτερα στον τομέα του ρομαντισμού ή της ποίησης. Αυτό ισχύει για όλα τα είδη γραφής.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera
Αυτός είναι ένας οικονομικά πρόσφορος μήνας για τις επιχειρήσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία, την εξόρυξη, τη γεωργία και τα καταναλωτικά προϊόντα που έχουν να κάνουν με το σπίτι. Η διαχείριση της περιουσίας και των θεμάτων που έχουν να κάνουν με την περιουσία ή τις αποθήκες, όπου αποθηκεύετε πράγματα, μπορεί να είναι ένα ζήτημα, οπότε βεβαιωθείτε ότι η ασφάλεια και η ασφάλιση σας, είναι καλά οργανωμένες.

Θέματα που αφορούν οικονομικές ρυθμίσεις και φορολογικά,είναι σημαντικά τον Ιούλιο του 2016 – πάρτε κάποιες καλές συμβουλές νωρίς μέσα στη χρονιά, για να δείτε αν μια νέα ρύθμιση του χρέους ή μια επενδυτική ευκαιρία, μπορεί να σας εξοικονομήσει κάποιο φόρο.

Είστε πολύ επικεντρωμένοι στην εργασία σας, τον Ιούλιο του 2016, με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ικανότητα να εντοπίζετε πράγματα που οι άλλοι δεν βλέπουν. Δεν θα έχετε μεγάλη υπομονή με συναδέλφους που δεν είναι εργατικοί και αυτό μπορεί να γίνει ένα σημείο ανάφλεξης. Το τέλος του μήνα βλέπει μια επιβράδυνση του ρυθμού σας, με περισσότερο χρόνο για χαλάρωση.

zwdia-zodia-astrologia-65