ζωδια Λεων Μάιος 2016 μηνιαίες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

 

Ο Μάιος είναι περίεργος μήνας για τις φιλίες σας. Μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και καλυμμένες συζητήσεις, που μπορούν να προκαλέσουν αναστατώσεις και σύγχυση. Είναι καλύτερο να μπείτε στην καρδιά του θέματος γρήγορα. Υπάρχει λόγος που οι φήμες δεν επιτρέπονται στα δικαστήρια – δεν μπορούμε να τις εμπιστευτούμε. Οπότε, μην πιστεύετε οποιαδήποτε κουτσομπολιά ή ιστορίες κάνουν τους κύκλους τους, να παίρνετε τις πληροφορίες σας απευθείας από την πηγή και μετά να αποφασίζετε. Να είστε όσο το δυνατόν ξεκάθαροι στα όσα λέτε, έτσι ώστε να μην μπορούν να παρερμηνευτούν τα λεγόμενα σας.

 

 
Οι φίλοι, όπως και κάθε ανθρώπινο ον, είναι άστατοι ανά περιόδους – όλοι πρέπει να το λαμβάνουμε αυτό υπόψη μας. Οι φίλοι και οι κοντινοί σας άνθρωποι μπορεί να σας απογοητεύσουν τον Μάιο του 2016, αλλά θα πρέπει να το δείτε σαν ένα γεγονός της ζωής και να μην το πάρετε ως προσωπική προσβολή.
Ένα άλλο πρόβλημα τον Μάιο είναι ότι επηρεάζεστε υπερβολικά από τους φίλους και τους γνωστούς σας – ίσως πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να σκεφτείτε τι είναι αυτά που κάνουν και λένε και αν πραγματικά συμφωνείτε με αυτά. Είναι εύκολο να παρασυρθείτε από την δημοφιλή γνώμη της παρέας σας, ανεξάρτητα με την ηλικία σας, καθώς η ανάγκη του ανθρώπου να πηγαίνει με το ρεύμα είναι έντονη – ίσως όμως αυτός είναι ένας μήνας που δεν πρέπει να πάτε με το ρεύμα. Μην φοβηθείτε να είστε εσείς αυτός που θα πάρει θέση.
Η αλήθεια, η αντικειμενικότητα και η ικανότητα για λογική, είναι το πραγματικό κλειδί του Μαΐου.

zwdia-zvdia-taro-00

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2016
Ενδιαφέρεστε αρκετά για τις επικοινωνίες, τις διασυνδέσεις και το πώς να χρησιμοποιήσετε την πληροφορική για να αποκτήσετε πλεονέκτημα, είστε στο κυνήγι για νέες ιδέες αυτό το μήνα.
Ένα συνέδριο ή σεμινάριο ή ακόμα και onlineσεμινάριο που έχει να κάνει με το κλάδο σας, μπορεί να είναι πολύ επωφελές και να σας ανοίξει πόρτες. Χρησιμοποιείστε τα μέσα δικτύωσης για να μένετε ενημερωμένοι για τις τάσεις του τομέα σας.

zodia-taro-45

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Θυμηθείτε πως αυτό το 10% που ξεκινάει πρώτο να χρησιμοποιεί μια νέα τεχνική ή μια νέα προσέγγιση, βγάζει τα λεφτά – πρέπει να πιάσετε αυτό το αρχικό κύμα πριν το μάθει ο οποιοσδήποτε. Οπότε, φροντίστε να διαβάζετε οποιαδήποτε δημοσίευση, εφημερίδα και blog που ξέρει το θέμα σας απ’ έξω και ανακατωτά και να αντιδράσετε γρήγορα όταν παρουσιαστεί μια ευκαιρία. Μπορείτε ακόμα και να πάρετε ιδέες από το εξωτερικό, να δείτε οι άλλοι πολιτισμοί πως κάνουν αυτό που κάνετε.

zwdia
Στην εργασία σας, το να έχετε ανοιχτό μυαλό και να χρησιμοποιείτε τις γνώσεις σας στα κοινωνικά θέματα, μπορεί να γίνει πολύ σημαντικό. Προσεγγίστε ανοιχτά και αμερόληπτα τους συναδέλφους σας και να είστε φιλικοί, αλλά και απρόσωποι αυτό το μήνα – η απόσταση τόσο συναισθηματικά, όσο και κοινωνικά από τους συναδέλφους είναι σημαντική.