ζωδια Λεων Σεπτεμβριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-zwdio-lewn

 

Εκδηλώσεις στον εξωτερικό κόσμο θα έχουν επιπτώσεις πάνω σας το Σεπτέμβριο του 2016 – Όλοι επηρεαζόμαστε από το περιβάλλον μας. Είτε πρόκειται για τα πολιτικά ή τα οικονομικά, οι αλλαγές στην ευρύτερη κοινωνία θα έχουν αντίκτυπο στο πώς εργάζεστε και στον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας τον Σεπτέμβριο του 2016.

Μπορεί ακόμη και να έχουν να κάνουν με ζητήματα εθνικής ασφάλειας. Είτε σας ενδιαφέρουν οι τρέχουσες υποθέσεις είτε όχι, θα πρέπει να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση των ειδήσεων τώρα, και πώς αυτές μπορούν να έχουν επιπτώσεις για τον εαυτό σας ή την οικογένειά σας.

 

Το σύνθημα είναι: μείνετε προετοιμασμένοι και προειδοποιημένοι – δεν υπάρχει καμία ανάγκη για παράνοια, αλλά όσο πιο ενημερωμένοι είστε, τόσο περισσότερο μπορείτε να κάνετε συνειδητές επιλογές.
Μην βασίζεστε στους άλλους. Αν θέλετε κάτι σημαντικό να γίνει, είτε κάντε το μόνοι σας ή παρακολουθείτε στενά αυτούς που απασχολείτε για να το κάνουν.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου ο Λέοντας είναι ήδη πολιτικά ενεργός, μπορεί να μιλήσετε πολύ σχετικά με ένα θέμα τοπικής ή εθνικής σημασίας, και μπορεί να συμβάλετε στη διάδοση πληροφοριών ή να δημιουργήσετε κάποια δράση.
Είστε πολύ παθιασμένοι τον Σεπτέμβριο του 2016 και θα αγωνιστείτε για θέματα που σας απασχολούν έντονα. Δεν είστε σε διάθεση για υποχώρηση ή για υποταγή.
Πρόθυμοι να φτάσετε στην ουσία των πραγμάτων, θα είστε αμείλικτοι όταν πρόκειται να πάρετε απαντήσεις και να εκμαιεύετε την αλήθεια για τα πράγματα. Κυνικοί και δύσπιστοι όσο αφορά την εμπιστοσύνη, θα αναλύετε και θα διαμελίζετε τις πληροφορίες, ψάχνοντας για διαφορές και για προβλήματα.
Να είστε πολύ προσεκτικοί σε απάτες και σε σχέδια που υπόσχονται γρήγορα πλούτη.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2016

Ο Σεπτέμβριος του 2016 είναι ένας εξαιρετικός μήνας για τους ερευνητικούς δημοσιογράφους και τους ερευνητές, που θέλουν να βγάλουν ένα συμπέρασμα ή να εξασφαλίσουν ότι μια άποψη ακούγεται ή αντιπροσωπεύεται. Αυτή μπορεί να είναι μια ισχυρή περίοδος μαζικής επικοινωνίας – φθάνοντας στο ευρύ κοινό με σημαντικές πληροφορίες.
Διανοητικά σε εγρήγορση, αυτός είναι ένας καλός μήνας για τους ελεγκτές, τους ντετέκτιβ και για τον οποιοδήποτε που στην εργασία του διεξάγεται έρευνα. Ένας παραγωγικός μήνας για τους ερευνητές και τους αναλυτές. Εάν εργάζεστε σε ένα έργο που απαιτεί έντονη συγκέντρωση και προσοχή στη λεπτομέρεια, μπορείτε να είστε πολύ επιτυχείς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Όπως αναφέραμε και στην πρώτη παράγραφο, θα πρέπει να είστε πολιτικά και οικονομικά ενήμεροι αυτή τη στιγμή, καθώς αλλαγές στον ευρύτερο πολιτικό / κοινωνικό κύκλο θα επηρεάσουν τη ροή της εργασίας σας – μπορεί ακόμα να παρουσιαστούν και ευκαιρίες. Ρωτήστε τον εαυτό σας αν υπάρχει κάποια νέα υπηρεσία που μπορείτε να προσφέρετε για να βοηθήσετε τους ανθρώπους με ένα νέο πρόβλημα ή ένα ζήτημα που έχει προκύψει, ως αποτέλεσμα αυτών των κοινωνικοπολιτικών παραγόντων. Είναι αυτή η σωστή στιγμή για να αλλάξετε καριέρα ή δουλειά, έτσι ώστε να είστε σε καλύτερη θέση, έχοντας κατά νου τις οικονομικές αλλαγές;

zodia-zvdia-75
Μπορεί να υπάρχει κάποια οικονομική αβεβαιότητα στις αγορές αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό δεν είναι καλή στιγμή για να επενδύσετε. Να είστε προσεκτικοί σε ποιον αναθέτετε δουλειά, και παίξτε με τα χαρτιά σας κλειστά όσο αφορά την ενημέρωση του ανταγωνισμού σας.
Τον Σεπτέμβριο του 2016 ως υπάλληλοι, πρέπει να προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε στον εργασιακό σας χώρο.
Καλλιτέχνες, συγγραφείς, μουσικοί και χορευτές που εκτελούν ή δημιουργούν έργα που έχουν να κάνουν με το σεξ, το έγκλημα, τη δυστοπία, το μυστήριο, τα απόκρυφα ή σκοτεινά θέματα, μπορούν να είναι πολύ επιτυχημένοι και δημιουργικοί τον Σεπτέμβριο του 2016.
Ισχυρά μηνύματα μπορούν να μεταφερθούν στο κοινό μέσω της τέχνης.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia