ζωδια Μαρτιος αιγοκερως μηνιαιες προβλεψεις

Capricorn-HD-Wallpapers-12

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2017 για τους Αιγόκερους προβλέπουν ότι πρέπει ίσως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα χρήματά σας στις 1 και 2. Σωστά: βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε περισσότερα από όσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Και βεβαιωθείτε ότι η τσέπη του σακακιού σας δεν έχει τρύπα!

Οι προβλέψεις του Μαρτίου δείχνουν ότι από τις σούπερ δημιουργικές 3η και 4η, είστε έτοιμοι να σκεφτείτε πολλές λαμπρές, νέες ιδέες! Και μην ξεχνάτε να ασκείστε: όσο περισσότερο κινείτε το σώμα σας, τόσο καλύτερα θα αισθάνεστε.
Αιγόκεροι, είστε χαλαροί και ρομαντικοί στις 8, 9 και 10. Σίγουρα, αυτό είναι υπέροχο.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κάντε ένα διάλειμμα στις 15 και 16. Υπάρχουν κάνα δυο προβλήματα στο χώρο εργασίας σας, και μερικές φορές πρέπει απλά να επαναφορτιστείτε. Πάρτε κάποια προοπτική στις 21 και 22. Κάντε ένα βήμα πίσω, αναπνεύστε βαθιά – ξέρετε πώς πάει. Όσο πιο γρήγορα αναγνωρίσετε ότι στην ευρύτερη εικόνα τίποτα από αυτά δεν είναι τόσο σημαντικό, τόσο πιο γρήγορα θα είστε σε θέση να επιλύσετε με επιτυχία το πρόβλημα.
Και ναι, η 26η και η 27η είναι όσο υπέροχες φαίνονται να είναι. Όλα πάνε με το μέρος σας και σας αρέσουν όπως πάνε! Νιώθετε ένα ποίημα να δημιουργείτε μέσα σας; Ανεβάστε το στο Facebook στις 30 ή 31. Αξίζει την κοινοποίηση!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Αιγόκεροι, μόνο και μόνο επειδή ήσασταν τόσο επιτυχημένοι τελευταία, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πετάτε τριγύρω τα λεφτά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην ουσία στις 1 και 2 και θα κρατήσετε την επιχείρησή σας στην κορυφή. Η καταπληκτική σας ιδέα σας βάζει σε θέση για μια ολόκληρη νέα σειρά έργων στις 3 και 4. Περιμένετε μέχρι οι συνάδελφοί σας δουν τι ονειρεύεστε! Θα τρελαθούν, σίγουρα.

Το ωροσκόπιο Μαρτίου 2017 για το ζώδιό σας προβλέπει ότι κάποιος πολύ ελκυστικός θα βγάλει το μυαλό σας από την εργασία σας στις 8, 9 και 10. Απολαύστε το διάλειμμα! Έχετε βάλει τόση πολλή ενέργεια στο γραφείο που όλοι θα συμφωνήσουν ότι σας αξίζει αυτό το μικρό, ρομαντικό τριήμερο.

zwdia shmera

Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι, θα πρέπει να κάνετε ένα ακόμα απογευματινό διάλειμμα στις 15 ή 16. Πηγαίνετε στη σάουνα ή κάντε ένα μασάζ ή απλά πηγαίνετε σπίτι και πάρτε έναν υπνάκο. Πρέπει πραγματικά να προσέξετε την υγεία σας, ξέρετε!
Κάντε ένα βήμα πίσω και ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην εργασία σας στις 21 και 22. Το να είστε μέσα σε κάτι, είναι πάντα η σίγουρη συνταγή αποτυχίας για τη λύση του προβλήματος. Υπέροχες εξελίξεις ταρακουνούν τον επαγγελματικό κόσμο σας στις 26 και 27. Βγάλτε τις ιδέες σας εκεί έξω στις 30 και 31. Είναι πραγματικά εκπληκτικές.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11