ζωδια Μαρτιος διδυμοι μηνιαιες προβλεψεις

didymoi-synastria

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο των Διδύμων για τον Μάρτη του 2017 δείχνει ότι εσείς και ο εγκέφαλός σας είστε απόλυτα συγχρονισμένοι την 1η και 2η. Για την ακρίβεια, μπορούμε να πούμε ότι εσείς και η πνευματική πλευρά σας τα πάτε πολύ καλά.

Για την ακρίβεια, ίσως ακόμη και να μπορούμε να πούμε ότι οι ιδέες σας τώρα, είναι πρακτικά ιδιοφυείς! Αυτό είναι φοβερό, Δίδυμοι. Επωφεληθείτε πλήρως από αυτή την εγκεφαλική περίοδο με το να κοιμάστε αρκετά, να τρώτε σωστά και να ασκείστε.

 

Το ωροσκόπιο του Μαρτίου δείχνει ότι από την 5η, μια παρεξήγηση θα μπορούσε να χαλάσει τα πλάνα σας. Αλλά μην ανησυχείτε, Δίδυμοι: αυτή η χαώδης κατάσταση θα μπορέσει να σας δείξει τα μέρη όπου θα μπορούσατε να κάνετε βελτιώσεις, έτσι ώστε στο τέλος να βγουν όλοι κερδισμένοι. Το υπόσχομαι!
Δίδυμοι, σας περιμένουν δύο εντελώς καταπληκτικές ημέρες στις 11 και 12 Μαρτίου 2017. Δεν υπάρχει τίποτα, μα τίποτα που να μην μπορείτε να κάνετε τώρα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Εάν δεν μπορούσατε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας ή τους συγγενείς σας στις 17 και 18, μην εκνευρίζεστε. Μπλοκαρίσματα στην επικοινωνία συμβαίνουν. Αναπνεύστε βαθιά και αφήστε τα να περάσουν.
Δίδυμοι, οι 23 και 24 Μαρτίου 2017 είναι καταπληκτικές ημέρες για να προχωρήσετε μπροστά με έναν σύντροφο. Γνωρίζετε ο ένας τον άλλον πολύ καλά μέχρι τώρα και μπορεί να είστε πραγματικά έτοιμοι να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Θα πρέπει να είστε σαφείς, Δίδυμοι, ιδιαίτερα όταν επικοινωνείτε για τα πράγματα στη δουλειά σας στις 30 και 31.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Δίδυμοι, εσείς και ο συνεργάτης σας είστε πλήρως λειτουργικοί και στο ίδιο μήκος κύματος την 1η και 2η. Είστε και οι δύο πολύ έξυπνοι. Οπότε μείνετε βέβαιοι: ό,τι βγαίνει από αυτή τη σχέση θα είναι πραγματικά, πραγματικά εκπληκτικό.

Οι προβλέψεις της αστρολογίας για τους Διδύμους τον Μάρτιο του 2017 δείχνουν ότι θα βρείτε μπροστά σας μερικές δυσλειτουργίες στις 5, αλλά αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα. Σημαίνει απλά πως είστε άνθρωποι. Η επιτυχία είναι δική σας στις 11 και 12, Δίδυμοι! Ανάλογα με το πώς καθορίζετε την επιτυχία, φυσικά. Αλλά αν την καθορίζετε σωστά, θα αναγνωρίσετε την επιτυχία σας αμέσως.

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου για τους Διδύμους, δείχνουν επίσης ότι μερικά θέματα επικοινωνίας σας αναγκάζουν να ασχοληθείτε πιο άμεσα με τους συναδέλφους σας στις 17 και 18. Αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί στο τέλος, κάτι πολύ καλό! Εσείς και οι συνάδελφοί σας ξέρετε πραγματικά προς τα πού θέλετε να βαδίσετε στις 23 και 24 Μαρτίου. Φανταστικά! Θέστε το ρυθμό! Κρατήστε τα πάντα υπό έλεγχο στο χώρο εργασίας σας στις 30 και 31. Και ναι, αυτό σημαίνει: επικοινωνία. Επικοινωνία. Επικοινωνία. Και στη συνέχεια λίγη ακόμα επικοινωνία. Εξάλλου, Δίδυμοι, αν δεν μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας, έχετε πραγματικό πρόβλημα!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia