ζωδια Μαρτιος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-zygos-ekdikisi

 

Ζυγοί, είστε διασκεδαστικοί, αστείοι, φανταστικοί και απίστευτα χαριτωμένοι την 1η και 2η. «Τι», ρωτάτε; Είστε αυστηροί επαγγελματίες; Είστε αγαπημένα μέλη οικογένειας; Είστε καλοί φίλοι; Ασφαλώς και είστε!

Είστε όλα αυτά τα σοβαρά πράγματα και εκπληρώνετε όλα τα σημαντικότερα καθήκοντά σας με καμάρι. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε σούπερ χαριτωμένοι, επίσης. (Είστε!). Γι’αυτό μην φοβάστε να χαζογελάτε, να κλείνετε το μάτι και να φλερτάρετε, λίγο, καθώς προχωρά ο μήνας. Είστε πολύπλευροι κατ’ αυτό τον τρόπο!

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σχέσεις, σχέσεις, σχέσεις. Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2017 για τον Ζυγό δείχνουν ότι είστε τα πάντα για εκείνους στις 6 και 7. Και έχουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας, επίσης. Από τις, ελαφρώς ενοχλητικές, 13 και 14, πρόκειται να έχετε, πραγματικά, την ευκαιρία να δοκιμάσετε την ευελιξία σας. Θα εντυπωσιαστείτε με τον εαυτό σας!
Εάν είστε αδέσμευτοι, εσείς και κάποιος πολύ ιδιαίτερος πιθανότατα θα ερωτευτείτε στις 19 ή 20 Μαρτίου 2017. Αν είστε σε σχέση, εσείς οι δύο θα ερωτευτείτε ξανά από την αρχή! Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει για ένα πρότζεκτ της δουλειάς σας στις 23, 24 και 25, και αυτό το πρότζεκτ θα ανθίσει σαν όμορφο ανοιξιάτικο μπουμπούκι. Πηγαίνετε σε ένα μουσείο τέχνης στις 31.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Ζυγοί, θα είστε τόσο γεμάτοι από διασκέδαση την 1η και 2η του μήνα, που οι άλλοι μπορεί να πιστέψουν ότι δεν έχετε χώρο στη ζωή σας για δουλειά. Δεν είναι αλήθεια! Τουλάχιστον όχι για τους καταπληκτικούς πολύπλευρους ανθρώπους σαν εσάς.

Μπορείτε να φέρετε τη διασκέδαση στη δουλειά και να αφήσετε αυτό τον πολύ διασκεδαστικό εαυτό σας να βοηθήσει όλους τους υπόλοιπους να είναι ευτυχισμένοι. Πώς; Βοηθώντας τους να διασκεδάσουν, φυσικά. Ναι, με αυτό τον τρόπο μπορείτε να είστε τόσο διασκεδαστικοί και επαγγελματίες, ταυτόχρονα.

zwdia-fotia
Το Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017 για τον Ζυγό δείχνει ότι σίγουρα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε μια βασική σχέση στη δουλειά σας στις 6 και 7. Κάποιες εκπλήξεις προσγειώνονται στα εισερχόμενά σας στις 13 και 14, αλλά μπορείτε να τις χειριστείτε. Πώς; Με χάρη και ευκολία. Γιατί; Επειδή ποτέ δεν χάνετε την αίσθηση της διασκέδασης!
Ζυγοί, ένας προϊστάμενος ή ο εργοδότης σας παρατηρεί όλη τη σπουδαία δουλειά σας στις 19 και 20. Μπορεί να σας προσκαλέσει σε γεύμα για να μιλήσετε για το μέλλον σας. Υπέροχα! Είστε τόσο έξυπνοι. Στρέψτε το τόσο έξυπνο μυαλό σας σε ένα δύσκολο πρόβλημα στις 23, 24 ή 25, και δεν θα αντέξει ούτε δευτερόλεπτο απέναντί σας. Κάντε κάτι ωραίο και πολιτιστικό την 31η.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera