ζωδια Μαρτιος καρκινος μηνιαιες προβλεψεις

zwdio-karkinos

 

Καρκίνοι, είστε τόσο πνευματικοί την 1η Μαρτίου 2017. Και είστε τόσο πανέξυπνοι στις 2. Μπορεί μάλιστα να είστε τόσο λαμπροί, που οι άλλοι να δυσκολεύονται να συμβαδίσουν μαζί σας! Δεν βλάπτει να επαναλάβετε αυτά που λέτε σε γραπτή μορφή, ξέρετε. Θα μπορούσε να βοηθήσει πραγματικά την υπόλοιπη ομάδα να καλύψει τη διαφορά.
Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου για το ζώδιό σας λένε ότι πρέπει να επιβραδύνετε λίγο, αν θέλετε να αποφύγετε τα σφάλματα βιασύνης στις 7. Στις πολύ συναισθηματικές (με την καλή έννοια) 13 και 14, εσείς και το ταίρι σας είστε πραγματικά έτοιμοι να ξεγυμνώσετε τις ψυχές σας ο ένας στον άλλο. Αφήστε πίσω το εγώ σας, Καρκίνοι, και η διαδικασία θα σας ανταμείψει πολύ.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Καρκίνοι, ξεκινήστε νέα έργα στις 19 και 20 του Μάρτη, 2017, και θα έχετε την ευκαιρία να τα ολοκληρώσετε. Στις 23, 24 και 25, θα νιώθετε ότι θέλετε απλά να κρυφτείτε σε μια σπηλιά, να ανάψετε φωτιά και να παρακολουθείτε τον κόσμο να περνάει από αυτό το μικρό και άνετο μέρος. Κάντε το, τότε! Το να αναγνωρίσετε πού είστε, συναισθηματικά, και να ανταποκριθείτε κατάλληλα, είναι ένα σημάδι ωριμότητας και υγείας. Η διαίσθησή σας δεν θα σας παρασύρει σε λάθος μονοπάτια στις 30 Μαρτίου. Οπότε ακολουθήστε τη. Και στις 31. Τι μήνας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Καρκίνοι, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είστε σούπερ, σούπερ, σούπερ έξυπνοι, όπως θα δείτε την 1η και 2η. Θα αντιμετωπίσετε επιτυχώς όλων των ειδών τα αινίγματα στη δουλειά σας, που όλοι οι άλλοι θα μείνουν άναυδοι! Και θα τα λύσετε με καμάρι. Για την ακρίβεια, θα κάνετε τόσο καλή δουλειά που κανείς δεν θα μπορέσει καν να ζηλέψει. Θα είναι τόσο εντυπωσιασμένοι! Ουάου.

Τα λάθη είναι τόσο συχνά αποτέλεσμα απροσεξίας και μπορείτε να τα αποφύγετε με το να είστε πιο προσεκτικοί στις 7 Μαρτίου. Το ωροσκόπιό σας για τον Μάρτη του 2017, δείχνει επίσης ότι όλοι είναι πραγματικά, πραγματικά ενθουσιασμένοι με αυτό το νέο συμβόλαιο στις 13 και 14.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Μπορεί να είναι στο χέρι σας να τους ηρεμήσετε όλους, έτσι ώστε να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Νέες ιδέες, νέοι χώροι, νέα έργα.
Καρκίνοι, σας ενδιαφέρουν περισσότερο όλα τα νέα πράγματα στις 19 και 20 του μήνα, και αυτό είναι που θα κρατήσει το ενδιαφέρον σας και την εστίασή σας. Οπότε, επικεντρώστε την ενέργειά σας εκεί. Εάν είστε εξαντλημένοι στις 23, 24 και 25, είναι σημάδι! Έχετε εργαστεί σκληρά και χρειάζεστε ξεκούραση. Κάντε ένα διάλειμμα από την ταραχώδη ζωή σας και καθίστε δίπλα στη φωτιά και απολαύστε την ηρεμία και τη γαλήνη. Ακολουθείστε τη διαίσθησή σας στις 30 και 31. Τι μήνας!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera