ζωδια Μαρτιος κριος μηνιαιες προβλεψεις

miniaies-provlepseis-krios

 

Κριοί, δεν είστε απαραίτητα κάποιοι που αγαπούν – αγαπούν – αγαπούν την οργάνωση. Αλλά την 1η, το μηνιαίο ωροσκόπιο σας για τον Μάρτιο του 2017, δείχνει ότι ανυπομονείτε να ξεκινήσετε να ξεκαθαρίζετε τα αρχεία σας, να ταξινομείτε τα ντουλάπια σας και να κωδικοποιείτε βάση χρώματος τα συρτάρια με τα μπαχαρικά σας.

Τι σας έχει συμβεί; Τι σας νοιάζει; Απλά πλεύστε με αυτή την ενέργεια που θέλει να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και πριν το καταλάβετε, θα ζείτε σε ένα πλήρως οργανωμένο περιβάλλον! Και μαντέψτε: θα σας κάνει να νιώσετε καλά!

 

Από τις 6 και 7 Μαρτίου 2017, οι οποίες χαρίζουν μεγάλο ενθουσιασμό, εσείς και το αγαπημένο σας έργο είστε σε καλή φόρμα. Ολοκληρώστε τη βραδιά σας με ένα φιλί και θα δείτε πώς είναι τα πράγματα όταν απλά δεν μπορούν να πάνε καλύτερα. Είτε το θέλετε είτε όχι, η 13η και 14η είναι μέρες που θα έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας. Μην το πολεμάτε, Κριοί, ακόμα και αν έχετε πάρα πολλή δουλειά και απλά δεν έχετε το χρόνο για «συναισθήματα», αυτή τη στιγμή.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66
Ο εγωισμός δεν είναι σχεδόν ποτέ η καλύτερη προσέγγιση για να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα. Οπότε, Κριοί, μην είστε εγωιστές στις 19 και 20 Μαρτίου 2017. Το σώμα σας θα σας ενημερώσει: πρέπει, πρέπει, πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να γυμναστείτε στις 25! Διαφορετικά οι αρθρώσεις σας, ο εγκέφαλος, οι πνεύμονες, η καρδιά σας θα αρχίσουν να διαμαρτύρονται. Δώστε προσοχή στα όνειρά σας, ανεξάρτητα με το πόσο πολύ σας μπερδεύουν, στις 30 και 31.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017

Κριοί, αν βρείτε ξαφνικά τον εαυτό σας να παρασύρετε από την ανάγκη να καθαρίσει το γραφείο του, να βγάλει έξω τα σκουπίδια, να πετάξει παλιούς λογαριασμούς και γενικά να οργανώσει το χώρο εργασίας του μέχρι να γίνει ένα πραγματικό έργο οργανωτικής μεγαλοπρέπειας την 1η και 2η Μαρτίου 2017, θα πρέπει να το κάνετε!

Εξάλλου, Κριοί, δεν σας πιάνει καθημερινά αυτού του είδους η ορμή και όταν τελειώσετε μπορεί να εντυπωσιαστείτε πραγματικά από την αύξηση της παραγωγικότητας της εργασίας σας! Ίσως να δώσετε τον τόνο για το υπόλοιπο του έτους, με αυτό τον ανοιξιάτικο αγώνα καθαριότητας.

Το Ωροσκόπιο του Μάρτη για τους Κριούς προβλέπει ότι η ενέργειά σας είναι απίστευτη στις 6 και 7. Κάντε αυτή την αλλαγή που θέλατε τόσο πολύ να κάνετε στο γραφείο! Τα συναισθήματα είναι έντονα στη δουλειά στις 13 και 14. Μείνετε ψύχραιμοι, Κριοί, και λύστε τα όλα. Μοιραστείτε τον πλούτο με τους συναδέλφους σας στις 19 και 20 του Μαρτίου 2017, και το κλίμα θα βελτιωθεί σημαντικά. Γυμναστείτε, Κριοί, δεν έχει σημασία πόση πολλή δουλειά έχετε στις 25 Μαρτίου. Ψάξτε την έμπνευση που ξεπροβάλει από απροσδόκητες γωνιές στις 30 και 31. Κρατήστε ένα ημερολόγιο ονείρων αν θέλετε πραγματικά να εξερευνήσετε την πηγή νέων ιδεών.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia