ζωδια Μαρτιος λεων μηνιαιες προβλεψεις

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Μαρτίου 2017 για τους Λέοντες προβλέπει ότι η προσαρμοστικότητα πρόκειται να είναι μια βασική στρατηγική επιβίωσης για εσάς αυτό τον μήνα. Από την 1η και 2η Μαρτίου και συνεχίζοντας για όλο τον μήνα, όσο περισσότερο λυγίζετε, τόσο λιγότερο θα σπάτε.

Συσπάστε, λοιπόν, τον εαυτό σας σε όποια στάση της γιόγκα μπορείτε άνετα να κάνετε και θα αναδυθείτε πιο ευκίνητοι και πιο επιτυχημένοι. Μέχρι τις 7, θα πρέπει να μάθετε κάτι νέο (αλλιώς θα βαρεθείτε). Οπότε βγείτε έξω και αρχίστε να μαθαίνετε, Λέοντες!

 

Η έμφυτη ευαισθησία σας σε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας πρόκειται να παίξει τεράστιο ρόλο στο πώς θα πλοηγηθείτε μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση στις 13 και 14 Μαρτίου 2017. Δώστε προσοχή, αλλά μην αντιδράσετε υπερβολικά.
Το ωροσκόπιο γα τον Μάρτιο του 2017 προβλέπει, επίσης, ότι οι φίλοι σας είναι οι καλύτεροι πόροι σας στις 19 και 20, οπότε φροντίστε να τους πείτε πόσο πολύ τους νοιάζεστε. Τι έχετε στο μυαλό σας στις 24 και 25 Μαρτίου 2017; Αχα! Έρωτες.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Ενδώστε σε κάθε ρομαντική παρόρμηση που θα συναντήσετε κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά συναισθηματικής περιόδου και οι δυο σας θα συνδεθείτε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Μην χαρίσετε οικονομικούς πόρους σε έναν δυνητικά επικίνδυνο συνεργάτη στις 30 και 31. Διερευνήστε την κατάσταση πολύ καλά πριν κάνετε οποιεσδήποτε ξαφνικές κινήσεις!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Όσο πιο χαλαροί μπορείτε να μείνετε μέσα από όλα αυτά τα σκαμπανεβάσματα και τις ανατροπές και τις στροφές και τις ξαφνικές εκπλήξεις που έρχονται τον δρόμο σας στη δουλειά αυτό τον μήνα, τόσο καλύτερα θα είστε.

Μείνετε άκαμπτοι και θα σας έρθει σκαμπίλι από εκεί που δεν το περιμένετε. Αλλά αν παραμείνετε χαλαροί και ευέλικτοι, θα παραμείνετε σε καλή κατάσταση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα τις ημέρες που συμβαίνουν τα πιο αναπάντεχα, την 1η και 2η του μήνα.
Λέοντες, πηγαίνετε σε ένα ανοιχτό πανεπιστήμιο ή σε ένα κέντρο κεραμικής στη γειτονιά σας και μάθετε κάτι καινούργιο στις 7 Μαρτίου 2017.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Έχετε την ικανότητα να ανιχνεύετε το τι συμβαίνει με τη συναισθηματική θερμοκρασία των πάντων γύρω σας και αυτό πρόκειται να σας βοηθήσει πολύ στις 13 και 14. Τσεκάρετε, αλλά μην φρικάρετε.
Πότε ήταν η τελευταία φορά που συναντηθήκατε με φίλους για μια συζήτηση μετά τη δουλειά; Καλέστε τους στις 19 και 20! Ο έρωτας επισκιάζει τη δουλειά στις 24 και 25. Σύμφωνα με τις μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου, μέχρι το τέλος του μήνα θα αισθανθείτε ανανεωμένοι και έτοιμοι να εμπιστευτείτε την απίστευτη διαίσθησή σας. Ποιος είπε ότι πρέπει να κάνετε μια οικονομική επένδυση στα τυφλά;! Μάθετε τι συμβαίνει ακριβώς με αυτή την αλάνθαστη επιχειρηματική συμφωνία, πριν υπογράψετε την επιταγή στις 30 και 31.

zwdia