ζωδια Μαρτιος παρθενος μηνιαιες προβλεψεις

parthenos-krevati

 

Οργανωθείτε, οργανωθείτε και ξαναοργανωθείτε. Ναι, αυτός είναι ο ρυθμός στον οποίο βαδίζετε την 1η και την 2η. Απλά δεν μπορείτε να ανεχτείτε το χάος πια! (Ακόμη και αν στους συναδέλφους σας, ο χώρος εργασίας σας φαίνεται αρκετά καθαρός).

Κάντε το, λοιπόν και οργανωθείτε. Θα σας κάνει πραγματικά να νιώσετε καλύτερα και αυτό, στην τελική, είναι αυτό που μετράει περισσότερο.

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2017 για τους Παρθένους προβλέπει ότι από τις 6 και 7 θα πρέπει να σταματήσετε να δίνετε τόσο πολύ. Χρειάζεστε τον χρόνο σας, χρειάζεστε τα χρήματά σας, χρειάζεστε τη φροντίδα σας. Οι συνάδελφοί σας μπορούν να φροντίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους, επιτέλους! Εσείς και το ταίρι σας είστε πραγματικά έτοιμοι για κάποιο εντατικό κοινωνικό χρόνο στις 13 και 14. Δώστε στον εαυτό σας το δώρο μια δυο αργών ημερών συζήτησης δίπλα από τη φωτιά!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66
Παρθένοι, τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από τις 16 και 17. Απλά νιώθετε ευδιάθετοι και όλοι το προσέχουν. Οι 23η, 24η και 25η θα μπορούσαν να σας βρουν σε βιασύνη να τελειώνετε. Κόψτε ταχύτητα. Όλα συμβαίνουν στο δικό τους χρόνο. Όλα είναι πιθανά στις 30 και 31, γι’ αυτό κάντε ότι καλύτερο μπορείτε να μείνετε ανοικτοί για το σύμπαν. Είναι γεμάτο δυνατότητες!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Όταν πρόκειται για την καριέρα σας, ίσως να πρέπει καλύτερα να σταματήσετε να οργανώνετε τα στυλό και τους συνδετήρες σας και να αρχίσετε να οργανώνετε τους στόχους σας. Μόλις τους βάλετε όλους σε μια τάξη σύμφωνα με τις προτεραιότητές σας, μπορείτε να οργανώσετε και την προσέγγισή σας για να τους πετύχετε.

Ναι, οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου για το ζώδιό σας προβλέπουν ότι πρέπει να έχετε ένα σχέδιο παιχνιδιού, αλλιώς θα ξεμείνετε από τύχη (αλλά ήδη το γνωρίζατε αυτό, σωστά;). Μην ανησυχείτε, Παρθένοι: όλοι ξεχνάμε, μερικές φορές, και μας χρειάζεται μια υπενθύμιση. Σκεφτείτε αυτό: την 1η και 2η του μήνα οργανώστε το μέλλον σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε στο αρχείο για ένα χαλαρωτικό ξεκαθάρισμα. Θυσιάζετε, μήπως, πάρα πολλά; Κάντε αυτή την ερώτηση στον εαυτό σας στις 6 και 7. Αν η απάντησή σας είναι «ναι», τότε σταματήστε.

zodia-zvdia-oroskopio-11
Η κοινωνικοποίηση είναι αυτό που διέταξε ο γιατρός, οπότε βγείτε εκεί έξω και γίνετε φιλικοί στις 13 και 14. Η δημιουργικότητά σας χρειάζεται διέγερση, αγνή και απλή. Οπότε βρείτε τον τρόπο να τονώσετε αυτή τη δημιουργικότητα και στη συνέχεια προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από το πόσο θαυμάσια σας κάνει να αισθάνεστε αυτή η δημιουργικότητα στις 16 και 17! Για κόψτε ταχύτητα, καουμπόηδες, στις 23, 24 και 25. Οι μυριάδες δυνατότητες του σύμπαντος τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, θα σας εκπλήξουν στις 30 και 31. Θαύμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia