ζωδια Μαρτιος σκορπιος μηνιαιες προβλεψεις

skorpios-kai-xrima2

 

Σκορπιοί, αν βρεθείτε σε ένα κατάστημα με χρώματα να ψάχνετε κουβάδες με φούξια για να βάψετε το σαλόνι σας την 1η και 2η, σκεφτείτε το διπλά πριν φτάσετε στο ταμείο. Είστε σίγουροι ότι θέλετε πραγματικά ένα φωτεινό ροζ σαλόνι; Και κυριότερα, είστε σίγουροι ότι δεν καλύπτετε κάτι;

Όπως, ας πούμε, μια συναισθηματική αλλαγή που πρέπει να κάνετε; Ένα θέμα στη σχέση σας που πρέπει να αντιμετωπίσετε; Κάτι στη δουλειά σας που έχει καθυστερήσει;
Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2017 για τον Σκορπιό προβλέπει ότι η 6η και 7η του μήνα μπορεί να είναι λίγο προβληματικές, οπότε βεβαιωθείτε ότι είστε σε επαφή με τα συναισθήματά σας.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Από τις πανέξυπνες 13 και 14, έχετε ένα προαίσθημα σχετικά με αυτή την ιδέα / άτομο / προσφορά εργασίας / διακοπές. Οπότε ακολουθείστε το, Σκορπιοί.
Εάν δεν είναι ξεκάθαρο το βήμα που θα πρέπει να κάνετε στη συνέχεια στις 19, κρατήστε τις σημαντικές αποφάσεις για τις πολύ καλύτερες 21η και 22η. Είστε σε απόλυτη αρμονία και οι αποφάσεις σας αποδεικνύονται φανταστικές, ως αποτέλεσμα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Πρέπει να αρχίσετε να μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε, μιλάτε (μιλάτε, μιλάτε!) γι’ αυτό στις 26 και 27. Αν δεν το κάνετε, θα γίνετε ευάλωτοι σε ένα πραγματικό παραπάτημα.
Χαλαρώστε και απολαύστε τον έρωτα στις 30 και 31. Το πόσο καλά θα βγει για εσάς αυτό, θα μπορούσε να σας καταπλήξει.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Μπορεί να έχει έρθει η ώρα να ρίξετε μια πολύ προσεκτική ματιά στο τι συμβαίνει στην επαγγελματική σας ζωή την 1η και 2η του μήνα. Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με κάνα δυο βασικές επαγγελματικές σχέσεις. Νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά για λίγο καιρό τώρα και δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το παρόν για να αντιμετωπίσετε αυτού του είδους τα θέματα. Να τα αφήσετε να κατακάτσουν θα τα κάνει μόνο να φουντώσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κρατηθείτε γερά: θα υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα στη δουλειά στις 6 και 7. Βέβαια, δεν είναι χαλαρωτικό. Αλλά τουλάχιστον δεν είναι ούτε βαρετό! Η αλάνθαστη διαίσθησή σας σάς οδηγεί στο σωστό μονοπάτι στις 13 και 14. Αν δεν είστε σίγουροι αν θα πρέπει να πάτε αριστερά, δεξιά ή να συνεχίσετε ευθεία στις 19, μην κάνετε καμία κίνηση. Αντ’ αυτού, κάντε κάποιες βαρετές αλλά σημαντικές δουλειές.

Οι μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου για το ζώδιό σας δείχνουν ότι μέχρι τις 21 και 22, η πορεία σας θα είναι ξεκάθαρη και θα μπορείτε να πλεύσετε ελεύθερα. Δώστε έμφαση στις παλιές και καλές δεξιότητες επικοινωνίας, προκειμένου να μπορείτε να περάσετε το μήνυμά σας στις 26 και 27.
Ω, Θεέ! Είναι ο έρωτας που τραβά όλη την προσοχή σας στις 30 και 31; Λοιπόν, αφήστε τον! Υπάρχει άφθονος χρόνος για δουλειά, αργότερα.

zwdia-768