ζωδια Μαρτιος ταυρος μηνιαιες προβλεψεις

 

Εσείς. Οι στόχοι σας. Ένα εμπόδιο. Την 1η και 2η Μαρτίου 2017, αυτά τα τρία πράγματα πρόκειται να συγκρουστούν. Και αυτό είναι πολύ καλό, Ταύροι!

Για την ακρίβεια, το να αντιμετωπίσετε επιτέλους κατά μέτωπο ένα εμπόδιο θα μπορούσε να είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόταν το πρότζεκτ σας. Τώρα, θα μπορούσε να μπει στο δρόμο της πραγματικής απογείωσης. Και όταν το κάνει, θα είστε εκεί ακριβώς δίπλα του! Οπότε, Ταύροι, παραμείνετε δυνατοί και ξεπεράστε το.

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Μαρτίου 2017 για τους Ταύρους προβλέπει ότι από τις 7, πρέπει πραγματικά να δαμάσετε τα έξοδά σας. Κάντε το, Ταύροι, και θα είστε σε εξαιρετική κατάσταση για τις καταπληκτικές μέρες που έρχονται στον δρόμο σας στις 8 και 9. Πιστεύετε ότι δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα συναισθήματα – τα δικά σας ή των άλλων – στις 15; Λοιπόν, Ταύροι, πραγματικά χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα συναισθήματα και αν δεν βρείτε χρόνο για να το κάνετε, θα το μετανιώσετε. Είναι σημαντικό! Και θα πρέπει να έχουν κάποια προτεραιότητα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00
Ταύροι, να είστε καλοί την πολύ έντονη 21η Μαρτίου. Αλλά χωρίς να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες. Το να έρθετε σε επαφή με τη γη θα κάνει θαύματα για την αίσθηση σταθερότητάς σας, οπότε κάντε ό,τι χρειάζεται για να ριζώσετε βαθιά μέσα στη γη στις 26 και 27. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την κοινωνικοποίηση, για να σας φέρει σε καλύτερη διάθεση στις 30 και 31. Οπότε, ελάτε σε επαφή! Και μιλήστε για τα πάντα που σκέφτεστε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Είναι μια απλή αλήθεια: αν δεν εντοπίσετε τους στόχους στη δουλειά σας, θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να τους πραγματοποιήσετε. Δηλαδή, πολύ πιο δύσκολο! Μια άλλη απλή αλήθεια: αν αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε ένα εμπόδιο, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι δεν θέλετε πραγματικά αυτό που είναι στην απέναντι πλευρά. Σκεφτείτε το καλά αυτό την 1η και 2η Μαρτίου 2017, όταν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημά σας.

Ποια είναι η αντίδρασή σας; Και τι λέει αυτή για το τι πραγματικά, πραγματικά θέλετε; Όσο περισσότερο το σκεφτείτε αυτό τώρα, τόσο καλύτερα προετοιμασμένοι θα είστε για το υπόλοιπο της ζωής σας, Ταύροι!

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Μαρτίου για τους Ταύρους δείχνουν ότι δεν μπορείτε να ξοδέψετε λεφτά για να αποφύγετε ένα πρόβλημα, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε στις 7. Καλές ειδήσεις έρχονται προς το μέρος σας στις 8 και 9 και αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε υπέροχα! Σκεφτείτε πολιτικά στις 15, Ταύροι. Είναι σημαντικό! Υπερασπιστείτε το έδαφός σας, αλλά μην είστε άσκοπα αγενείς στις 21 του Μαρτίου. Έχετε παρατήσει τη γυμναστική σας με όλα αυτά τα θέματα που προκύπτουν στη δουλειά; Διορθώστε το στις 26 και 27. Βγείτε έξω και δικτυωθείτε (σε ένα πάρτι!) στις 30 και 31. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στον να αναμείξετε τη δουλειά με τη διασκέδαση.

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia