ζωδια Μαρτιος τοξοτης μηνιαιες προβλεψεις

Sagittarius

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2017 για τους Τοξότες, δείχνει ότι μπορεί να υπάρξουν μέρες που το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να μιλήσετε. Αλλά ευτυχώς, η 1η και η 2η δεν είναι αυτού του είδους οι μέρες. Και αυτό είναι πολύ καλό! Αυτή τη στιγμή είστε σε διάθεση για ψιλοκουβέντα, για βαθιές συζητήσεις, για να δείτε τι κάνουν οι άλλοι, για να συνομιλήσετε.

Θέλετε να καλύψετε όλες τις απόψεις και θα βρείτε άφθονους φίλους που θα θέλουν να τις καλύψουν μαζί σας. Αυτός ο μήνας φαίνεται να φέρνει μια πραγματική πλημμύρα σκέψεων και συναισθημάτων και οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες θα εμπλουτίσουν όλες τις εμπειρίες σας. Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι στις 6 και 7 είναι η στιγμή για λιγότερα λόγια και περισσότερη δράση, πρέπει να βγείτε έξω και να ενεργοποιηθείτε! Πάρτε μαζί σας έναν φίλο (ή το ταίρι σας) για την απόλυτη διασκέδαση!

 

Το ωροσκόπιο Μαρτίου 2017 για τους Τοξότες προβλέπει ότι από τις φιλοσοφικές 11 και 12, ίσως να θέλετε να ξεθάψετε όλα τα παλιά κείμενα του Χάιντεγκερ που έχετε μαζέψει και να ξεσκονίσετε τα βασικά για το πώς και το γιατί είμαστε εδώ. Νιώθετε ότι αξίζετε μια αύξηση στις 17 και 18 – και πιθανώς έχετε δίκιο. Αλλά περιμένετε μέχρι η ατμόσφαιρα στη δουλειά να είναι λιγότερο τεταμένη, για να συζητήσετε το πότε θα πάρετε αυτά που δικαιούστε.
Από τις 23, 24 και 25 σχεδόν τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλειο. Δώστε στον εαυτό σας άφθονο χρόνο για να ηρεμήσει και να αποσυντονιστεί από την καθημερινότητα στις 30 και 31.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες ερωτικες προβλεψεις 2017 ανα μηνα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαρτίου 2017
Θέλετε να πείτε στο αφεντικό σας ότι τα πράγματα πρέπει απλά να αλλάξουν εδώ γύρω; Θέλετε να πείτε στους συναδέλφους σας πόσο τους εκτιμάτε; Θέλετε να πείτε στους αγαπημένους σας ότι εκτιμάτε πραγματικά την υποστήριξή τους, καθώς κυνηγάτε τα επαγγελματικά σας όνειρα; Λοιπόν, η 1η και 2η του μήνα είναι οι ιδανικές ημέρες για να εκφράσετε αυτά τα πράγματα. Έχετε την απόλυτη ικανότητα να εκφραστείτε περιεκτικά και αποτελεσματικά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Το ωροσκόπιο Μαρτίου για τους Τοξότες δείχνει ότι στις 6 και 7, θα πρέπει να σταματήσετε να μιλάτε και να αρχίσετε να ακούτε – το σώμα σας! Σωστά ακούσατε, Τοξότες, το σώμα σας θέλει πραγματικά να βγει έξω και να ενεργοποιηθεί κατάλληλα. Γι’ αυτό κάντε το. Το μυαλό σας θα είναι πιο καθαρό αργότερα και η δουλειά θα είναι πολύ ευκολότερη.

Αναλογιστείτε στις 11 και 12. Αποφύγετε το αφεντικό σας στις 17 και 18. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές, προσπαθήστε τις στις 23, 24 και 25, όταν όλα θα πηγαίνουν καλά για εσάς και οι ελπίδες, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας δεν θα είναι μόνο μια ευχή, αλλά θα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Αναπαυτείτε στις 30 και 31. Έχετε κερδίσει και με το παραπάνω αυτό τον χαλαρωτικό χρόνο, μετά τον μήνα που είχατε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις