ζωδια Μαϊος ζυγος μηνιαιες προβλεψεις

zygos-astronomia

Ζυγοί, εάν φαίνεται ότι τα πάντα στη ζωή σας περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις την 1η, μπορεί να συμβαίνει επειδή τα πάντα στη ζωή σας περιστρέφονται γύρω από τις σχέσεις σας. Και αυτό σίγουρα δεν είναι καθόλου κακό!

Αυτό το είδος της έντονης εστίασης, πρόκειται να σας βοηθήσει να διευκρινίσετε ορισμένα βασικά πράγματα: τι θέλετε, γιατί το θέλετε και ούτω καθεξής. Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Ζυγούς, προβλέπει ότι υπάρχει κάποια σούπερ καλή ενέργεια που επιπλέει γύρω σας στις 5 και 6, οπότε επωφεληθείτε από αυτή για να κάνετε κάποια καλή δουλειά.

 

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 προβλέπει επίσης ότι μέχρι τις 10, θα είστε έτοιμοι να μπείτε στο ρόλο του ηγέτη και αυτό είναι θαυμάσιο. Επειδή αυτή η ομάδα χρειάζεται πραγματικά έναν! Ψάξτε για φανταστικά αποτελέσματα ανεξάρτητα με το τι κάνετε, στις 13 και 14. Ναι, είστε απλά τόσο καλοί. Εάν αισθάνεστε λίγο άκεφοι στις 19 ή 20, ίσως ήρθε η ώρα να δείτε τι κρύβεται πραγματικά πίσω από αυτή την κατήφεια.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ο κόσμος είναι γεμάτος ομορφιά, εάν ξέρετε πού να την ψάξετε στις 24, 25 και 26. Κρατήστε τα μάτια σας (και την καρδιά σας) ανοικτά. Κλείστε το μήνα με μια ουσιαστική συνεδρία σκέψης στις 31.

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Ζυγοί, φροντίστε να επικεντρωθείτε περισσότερο στην ποιότητα των σχέσεων στην εργασία σας την 1η, διότι η δύναμη αυτών των σχέσεων πρόκειται να φτιάξει ή να χαλάσει τα επόμενα έργα σας. Γι’ αυτό κάντε έναν έλεγχο: είναι αυτό το άτομο ευτυχισμένο; Και το άτομο στο διπλανό γραφείο; Υπάρχουν αντιπαλότητες που θα μπορούσαν να διορθωθούν, και εκνευρισμοί που θα μπορούσαν να φροντιστούν;

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επίσης, μια υπόδειξη: το να βγείτε όλοι μαζί έξω για φαγητό, θα βάλει τους πάντες σε καλή διάθεση. Εάν δεν είστε το μεγάλο αφεντικό, προτείνετε διακριτικά την ιδέα σας.

Το μηνιαίο ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Ζυγούς, δείχνει ότι η καλή σας ενέργεια είναι ένα τεράστιο όφελος στις 5 και 6. Δείξτε το δρόμο στις 10. Είστε ιδανικοί για τη δουλειά. Όντας προσανατολισμένοι στα αποτελέσματα, θα πάρετε αυτά τα αποτελέσματα στις 13 και 14.

Είστε κουρασμένοι στις 19 και 20 Μαΐου, 2017; Πηγαίνετε στην παραλία το ηλιοβασίλεμα και έπειτα νωρίς για ύπνο. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά, για έμπνευση που μπορεί να έρθει από παντού στις 24, 25 και 26. Ρίξτε ιδέες στις 31 και μπορεί να συγκλονιστείτε εντελώς από την φανταστικότητά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις