ζωδια Μαϊος ιχθυες μηνιαιες προβλεψεις

ixthyes-xwrismos

 

Ιχθύες, πολλά συμβαίνουν στους τομείς της ενέργειάς σας την 1η του μήνα. Παράξενα όνειρα και περίεργες συναντήσεις μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε λίγο άνω κάτω. Μην ανησυχείτε ιδιαίτερα για όλα αυτά, εξάλλου θα περάσουν. Και πριν το κάνουν, προσπαθήστε να διασκεδάσετε με την πλευρά της αίθουσας με καθρέφτες του όλου θέματος.

Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Ιχθύες, προβλέπει ότι μέχρι τις 2 και 3 θα έχετε τη διάθεση για ρομαντισμό. Και δεν θα είστε οι μόνοι! Προσέξτε και πάλι για μη ξεκάθαρη επικοινωνία και όχι τόσο καλές ιδέες στις 4, 5 και 6. Επικεντρωθείτε στη σχέση σας στις 11 και 12. Μήπως πρέπει να πατήσετε πόδι; Τότε κάντε το, αμέσως.

 

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα θέμα με την εξουσία μπορεί να σας βάλει τρικλοποδιά στις 17 ή 18, αν δεν πάρετε τον έλεγχο αυτής της σχέσης. Αν μπορείτε, κάντε ένα διάλλειμα το απόγευμα της 22ας.
Το Ωροσκόπιο Μαΐου 2017 για τους Ιχθύες προβλέπει επίσης ότι στις 24, 25 και 26 όλα πάνε καταπληκτικά και είστε ερωτευμένοι με τη ζωή (όπως και θα έπρεπε)! Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που έχετε και νιώθετε ευγνωμοσύνη.
Καθώς τελειώνει ο μήνας, στις 31 μπορεί να θέλετε να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω. Θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το μυαλό σας καθαρό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Επαγγελματικό Ωροσκόπιο Μαΐου 2017
Ιχθύες, αν δεν μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο όλων αυτών που έχετε να κάνετε στη δουλειά σας την 1η, μην ανησυχείτε πάρα πολύ. Υπάρχουν φάσεις που όλα φαίνονται δύσκολα.

Κάντε ένα διάλλειμα και κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας, μέχρι τις 2 και 3 θα έχετε και πάλι το πάνω χέρι. Μην ξεχνάτε ότι η ενέργεια συνεχώς υποχωρεί και ρέει, και αυτό που αισθάνεστε τη μια στιγμή θα αλλάξει την άλλη. Γι’ αυτό ενεργήστε όταν θέλετε να ενεργήσετε και περιμένετε όταν αισθάνεστε ασαφείς.

Μιλώντας για έλλειψη σαφήνειας, οι μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2017 για τους Ιχθύες δείχνουν ότι το μέιλ ή το τηλεφώνημα κάποιου, σας έχει μπερδέψει λίγο στις 4, 5 και 6. Ζητήστε του να σας εξηγήσει ακριβώς τι εννοεί.

Να είστε αυστηροί με τα όρια στις σχέσεις εργασίας σας στις 11 και 12. Σας ενοχλεί το αφεντικό σας στις 17 ή 18; Σκεφτείτε προσεκτικά πριν απαντήσετε.
Αξίζετε ένα διάλειμμα στις 22! Παίρνετε κάποια θαυμάσια νέα στις 24, 25 και 26. Γράψτε ευχαριστήρια σημειώματα!
Καθώς τελειώνει ο μήνας, στις 31 θα πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Και να κοιμηθείτε πολύ. Έχετε μεγάλα πράγματα για να πετύχετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις